Η Γη της Ελιάς (4/4): «Κάποιος θέλει να με σκοτώσει!» - Νέο φονικό την Μάνη;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (4/4): «Κάποιος θέλει να με σκοτώσει!» - Νέο φονικό την Μάνη;

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές το σημερινό 4/4 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς χθες είδαμε να ανακοινώνεται μια εγκυμοσύνη. Απόψε, γίνονται ετοιμασίες για ένα γάμο, ενώ θα γίνει και μια ξαφνική πρόταση για ένα νέο βήμα.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του, την ίδια στιγμή που ψάχνει την κόρη του μαζί με την Ασπασία (δείτε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές 4/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 145

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες, ενώ η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία.

Την ίδια ώρα η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου, ενώ η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο: «Σιγά μην κάτσεις να έχεις τον Χρήστο πάνω από το κεφάλι σου αφεντικό. Ασε που άμα φύγεις θα το κλείσει, ποιος θα μαγειρεύει πιο καλά από σένα;», τον ξεσηκώνει.

Διαβάστε επίσης: «Έκανα τεστ και βγήκε θετικό!» - Μια εγκυμοσύνη τινάζει τα πάντα στον αέρα!

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του: «Ξάδελφε, το αποφάσισα, θα τις κρατήσω τις ελιές. Γιατί να τις πουλήσω; Δεν έχω καμία ανάγκη. Αρα μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις και μάλιστα επ’ αόριστον», του λέει και ο Στάθης παίρνει μια ανάσα. Στο μεταξύ η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, τον παρακαλά: «Μιχάλη, πρέπει να με βοηθήσεις. Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να με σκοτώσει. Φοβάμαι πολύ»!

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς αποχωρεί... - Ανακοινώνει σε όλους πως φεύγει από την Μάνη

Ένας αυτοκτονεί και άλλος δολοφονείται - Τέλος από την Γη της Ελιάς για 7 πρωταγωνιστές

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της εφημερίδας Real, οι ηθοποιοί του καστ δεν θα είναι ίδιοι. Πέρα από την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη που έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν και δεν θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν στο "γυαλί", τουλάχιστον σε αυτή την σειρά, άλλα πέντε δυνατά ονόματα θα πουν "αντίο" και θα βρεθούν εκτός.

Στη θέση τους, βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα εμφανιστούν επτά νέα πρόσωπα, που θα δώσουν άλλο αέρα και θα φέρουν τα πάνω κάτω. Επίσης, βγήκε στη φόρα δυνατό spoiler, σύμφωνα με το οποίο στο τέλος αυτής της σεζόν θα δούμε άλλη μία δολοφονία και μία αυτοκτονία. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις ώρες καιστις μέρες προβολής των επεισοδίων μέχρι και τις 31 Ιουνίου, με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές (δείτε εδώ πότε).

Στο καστ, λοιπόν, παραμένουν οι Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός και Στέφανη Χαραλάμπους.