Το Ναυάγιο spoiler: «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επανένωση...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ

«Θα είναι πολύ ωραία και δυνατή σκηνή»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο spoiler: «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επανένωση...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 4/3 ο Γιώργος Σουξές. Ο ηθοποιό, ο οποίος φέτος υποδείεται τον Παπα-Γρηγόρη στο Ναυάγιο, μίλησε για τον ρόλο του και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την εξέλιξη της σειράς (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Το spoiler του Γιώργου Σουξέ για το Ναυάγιο

«Δεν έχω κοινά με τον ρόλο μου. Ταλαιπωρήθηκα όταν διάβασα για τον ρόλο μου γιατί ο «παπα Γρηγόρης» είναι πραγματικά θρήσκος και δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να πιστεύει τόσο πολύ στον Θεό. Πραγματική πίστη. Και προσπαθούσα να δω πώς θα το αποδώσω. Πίστευα πως στην επαρχία θα έβρισκα πιο αληθινούς ανθρώπους αλλά δεν βρήκα. Μία μέρα είπα στον εαυτό μου: «εσύ Γιώργο τι πιστεύεις;» πιστεύω ότι υπάρχει ένας Θεός.

Θα μιλήσω με τον θεό μου και θα μπορέσω να το βγάλω.Ο Θεός είναι αγάπη. Καθημερινά χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι. Τους δικαιολογώ γιατί οι άνθρωποι κουβαλούν τα προβλήματά τους και με τους ρυθμούς που ζούμε είναι δύσκολο να δώσεις περισσότερη προσοχή από όσο θα έρεπε στον συνάνθρωπό σου. Εγώ που είμαι πιο ήρεμος, και το αντιλαμβάνομαι και είμαι πιο ανεκτικός».

«Ο «παπα Γρηγόρης» πιστεύει στον θεό και πιστεύει ότι δεν σώθηκε, αλλά υπάρχει μία μάνα που πιστεύει ότι ο γιος της ζει. Και η μάνα έχει πάντα δίκιο. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επανένωση. Θα είναι πολύ ωραία και δυνατή σκηνή».

Τι θα δούμε σήμερα 4/3

«Ποια είσαι εσύ κοπέλα μου;» θα την ρωτήσει αρχικά όταν την δει μέσα στην αυλή της να ψάχνει αριστερά και δεξιά με επιμονή και η απάντηση της θα την σοκάρει «Είμαι η Φανή, η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη. Γνωρίζετε αν είναι εδώ;».

Η Χριστίνα, που γνωρίζει ότι ο Πέτρος διεκδικούσε τόσο καιρό την καρδιά της Ειρήνης, θα κλονιστεί και θα της το πει. «Είστε σίγουρη πως ο Αντώνης που θέλετε μένει εδώ; Ο νεαρός που νοικιάζει την κάμαρα μου το τελευταίο διάστημα, είμαι σίγουρη πως δεν έχει αρραβωνιαστικιά», θα της αποκαλύψει αλλά εκείνη θα της πει ότι θα τον περιμένει για να λύσει το μυστήριο...

Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος και το γεγονός αυτό έχει φέρει όλη την αυλή σε μεγάλη ανησυχία που δεν ξέρουν πως να τον βοηθήσουν. Η Λίνα που δεν σταματά να αγωνιά για το αγόρι της αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του με σκοπό να την βοηθήσουν. Ομως ούτε και εκείνοι μπορούν να λύσουν τον γρίφο του φοιτητή που το έχει σκάσει.

Ο Αγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Αγγελο. Στο μεταξύ, ο Μάκης έρχεται σε επαφή με την Λίνα, βγάζοντας την από το άγχος, όμως ένας μεγάλος τσακωμός θα ξεκινήσει μεταξύ τους όταν εκείνος μάθει πως η αγαπημένη του έπιασε δουλειά. «Το κορίτσι το δικό μου δεν θέλω να δουλεύει σε καφενείο, να βρίσκεται καθημερινά ανάμεσα σε τόσους άγνωστους άνδρες, το άκουσες;», θα της μηνύσει αρχικά και παρόλο που η Λίνα θα του εξηγήσει πως η εργασία αυτή θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να βρει μια καλύτερη δουλειά, εκείνος θα της απαντήσει πως «Σου απαγορεύω να πας ξανά σε εκείνο το μαγαζί. Ούτε από έξω δεν θέλω να περνάς». Για μια ακόμη φορά το ζευγάρι κινδυνεύει να χωρίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: Η σκηνή όπου η Λαμπρινή βρίσκει τον Πέτρο - «Παιδί μου! Ζεις; Το παιδί μας»

Το Ναυάγιο (12/3): «Κάναμε ότι μπορούσαμε! Δεν τα κατάφερε» - Ανακοινώνουν στην Ειρήνη πως το παιδί της πέθανε

Το Ναυάγιο (10/3): «Αντί να ασχολείσαι με παντρεμένες, μήπως να περάσουμε καλά οι δυο μας;» - Σάλος με την μυστηριώδη αρραβωνιαστικιά

Το Ναυάγιο: «Δεν ήξερα πως ο Αντώνης είναι αρραβωνιασμένος» - Αιμορραγεί ασταμάτητα! Θρήνος στο μαιευτήριο για την Ειρήνη και το αγέννητο μωρό της

Το Ναυάγιο: «Ειρήνη, τι κάνεις;» - Ο Ιπποκράτης την κάνει τσακωτή με τον Πέτρο!

Το Ναυάγιο: «Μα τι λέτε;» - Δύσκολες ώρες για το μωρό της Ειρήνης που το έδωσαν στη Στέλλα κρυφά

Το Ναυάγιο (5/3): Η Ειρήνη γνωρίζει την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη - Την ίδια ώρα ο Ιπποκράτης κανονίζει να αρπάξει το παιδί της

Γιώργος Σουξές: «Θα ήθελα να πεθάνω σε μία παραλία με ωραίες μουσικές και χορεύτριες…»

Το ναυάγιο: «Ο παπά-Γρηγόρης είναι...» - Αποκλειστικό spoil από τον Γιώργο Σουξέ!