Η γη της ελιάς (11/3): «Ο θάνατος του χαρακτηρίζεται ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως» - Τον καίει ζωντανό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (11/3): «Ο θάνατος του χαρακτηρίζεται ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως» - Τον καίει ζωντανό

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει όλη την Μάνη στην Γη της ελιάς. Απόψε 11/3 στο MEGA, θα δούμε να κρίνεται ύποπτη για το θάνατο του Τάσου, την Αρετή, καθώς εκείνη απειλούσε πως θα του κάψει τον φούρνο. Ο δολοφόνος όμως είναι άλλος (δείτε τον εδώ).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, H γη της ελιάς

Επεισόδιο 113

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον φούρνο του Τάσου φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη. Σύντομα όμως, η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Η αστυνομία και ο Κουράκος ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να τον ήθελε νεκρό και γιατί. Ολοι έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της.

«Βρείτε και φέρτε μου την Αρετή Καπερνάρου για να δώσει κατάθεση», δίνει εντολή ο Κουράκος και πράγματι αργότερα εκείνη βρίσκεται ενώπιόν του. «Εσύ έβαλες τη φωτιά στον φούρνο του Τάσου;», τη ρωτάει ευθέως, αλλά εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη: «Δεν έχω κάνει τίποτα! Δεν θα σκότωνα ποτέ άνθρωπο», του απαντάει. Η είδηση πως η Αρετή δίνει κατάθεση για τον φόνο του Τάσου αναστατώνει και τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο.

«Δεν τα πιστεύω αυτά που ακούω. Δεν μπορεί η μάνα μου να σκότωσε άνθρωπο. Πρέπει να πάω να τη δω, να τη ρωτήσω, να μου μιλήσει. Δεν το πιστεύω», λέει η Βασιλική και φεύγει για το τμήμα. Την ίδια ώρα ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει: «Αλλο και τούτο πάλι! Τι σημαίνει αυτό;», αναρωτιέται και κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο τού συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά: «Εντάξει, Πότη, θα το διευθετήσω εγώ το ζήτημα. Θα σε παρακαλέσω όμως να μη μιλήσεις πουθενά γι’ αυτό», του τονίζει ο Κωνσταντίνος.