Ο παράδεισος των κυριών (12/4): Η Δορωθέα τσακώνει τον Σίμο στα πράσα - «Με κάποια άλλη γυναίκα ήταν ο γιος μου! Με την Αμαλία δεν...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (12/4): Η Δορωθέα τσακώνει τον Σίμο στα πράσα - «Με κάποια άλλη γυναίκα ήταν ο γιος μου! Με την Αμαλία δεν...»

Μπορεί στον Παράδεισο των κυριών η ζωή της Ζαχαρούλας να μπαίνει σε μια σειρά, ωστόσο, από την άλλη η Βικτώρια βλέπει την δική της να γκρεμίζεται. Από την η μητέρα του Σίμου υποψιάζεται ότι απατάει την Αμαλία όταν το βλέπει στο δρόμο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 127

Ο Βύρωνας ζητά επίσημα το χέρι της Ζαχαρούλας και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα πάρει η Σύρμω, ενώ η Δωροθέα με τον Μάρκο περνούν μια όμορφη βραδιά στο ίδιο ξενοδοχείο όπου κρύβεται η Βικτώρια. Μόνο που ο Σίμος έχει πάει να επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Βικτώρια και τον βλέπουν η μητέρα του με τον Μάρκο.

Ετσι νομίζουν ότι ο Σίμος απατάει την Αμαλία: «Με κάποια άλλη γυναίκα ήταν ο γιος μου. Με την Αμαλία δεν τα πάνε καθόλου καλά», λέει στον Μάρκο. Η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι θέλει να επιστρέψει στη δουλειά κι εκείνος αναρωτιέται αν ο λόγος που βιάζεται να το κάνει είναι ο Ντίνος… Την ίδια ώρα, η Φωφώ και ο Βλησσάρης προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων τους αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον μπροστά τους. Η αντίστροφη μέτρηση για την επιμέλεια του παιδιού της Γεωργίας έχει αρχίσει, καθώς ο Χριστόφορος ενημερώνει τη Μιράντα: «Δόθηκε εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνση του παιδιού από τον Πάρη». Στη συνέχεια ο δικηγόρος ενημερώνει την Ολγα, η οποία με τη σειρά της παίρνει το παιδί και πάει στην Πιπίτσα. Τέλος, η Βικτώρια παίρνει τα πλαστά έγγραφα και ετοιμάζεται να φύγει στη Βραζιλία.

Δείτε επίσης: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

Σίμος και Δημοσθένης σχεδιάζουν την απόδραση της Βικτώριας

Στον Παράδεισο των κυριών, η Βικτώρια κάνει τα πάντα για να βγει από τη φυλακή και δεν διστάζει να βάλει για μια ακόμα φορά τον Σίμο να εκτελέσει τα σατανικά σχέδιά της.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τη Βικτώρια να καρφώσει τον Σίμο, αυτή αρνείται κατηγορηματικά και ζητάει από τον Σαρηγιάννη να της καλέσει τον Σίμο. Οταν ο Σίμος πάει να τη δει, εκείνη τον παρακαλεί: «Δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά μόνο αν πείσεις τον Ρένο να πάρει πάνω του τον φόνο του Αγη και της Γουίτλοκ».

Λίγο αργότερα, ο Σίμος επισκέπτεται τον Ρένο στο νοσοκομείο και επιμένει να του αποκαλύψει πού βρίσκεται το όπλο. Εκείνος αρνείται πεισματικά και τότε ο Σίμος του προτείνει: «Θέλω να πάρεις πάνω σου τους φόνους του Αγη και της Γουίτλοκ και σου υπόσχομαι να σε βοηθήσω να δραπετεύσεις». Το σχέδιο για την απαλλαγή της Βικτώριας είναι να πείσουν τον Ρένο να αναλάβει την ευθύνη όλων των εγκλημάτων που τη βαρύνουν και στη συνέχεια να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει, ενώ ο Δημοσθένης, τρελά ερωτευμένος με τη Βικτώρια, υπόσχεται να βοηθήσει στην απόδραση του Ρένου.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Μηλιώνης κρυφακούει τον Δημοσθένη που μιλάει μαζί με τη Βικτώρια και ζητάνε από τον Σίμο να υποσχεθεί ψέματα στον Ρένο πως θα τον βοηθήσουν να αποδράσει, σπεύδει να προλάβει να πείσει τον Ρένο να μη συνεργαστεί μαζί τους, όμως εκείνος δεν το δέχεται. Στη συνέχεια πηγαίνει και λέει στον Σωτήρη τα όσα άκουσε και έτσι αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη.

Ο παράδεισος των κυριών Ρένος

Παράλληλα, ο Σίμος εξηγεί στον Ρένο το σχέδιό τους για την απόδρασή του και του ζητάει επίμονα να του πει πού έχει κρύψει το όπλο των φόνων. Ο Ρένος όμως, που δεν φαίνεται να πείθεται, αυτή τη φορά του λέει ψέματα: «Το έχω κρύψει στο σπίτι. Πήγαινε να το βρεις», του λέει, ενώ του ζητάει και κάτι ακόμα: «Θέλω να μου συστήσεις κάποιον για να μου κάνει μια αντίστοιχη δουλειά με αυτή που μου είχες κάνει εσύ στον “Παράδεισο”», του λέει. Αμέσως μετά ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου, αλλά δεν βρίσκει το όπλο. Φεύγει απογοητευμένος και πηγαίνει να συναντήσει αυτούς που του σύστησε ο Ρένος, ωστόσο δεν γνωρίζει ότι ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη τον παρακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Η Στέλλα απειλεί να σκοτώσει τη Ματούλα

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα πηγαίνουν στο σανατόριο για να δουν την κυρία Ματούλα, η οποία καταφέρνει να τους επικοινωνήσει μόνο τη λέξη «φόνισσα», ενώ προσπαθεί απεγνωσμένα να γράψει την φράση «κόρη μου» όταν ο Χριστόφορος τη ρωτάει ποια εννοεί φόνισσα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Λίγο αργότερα την παίρνουν μαζί με τη Μιράντα πίσω στο σπίτι τους να τη φροντίζουν εκεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Πες μου ότι μ'αγαπάς» - Ο Σίμος ξεσκεπάζει την παράνομη σχέση Αμαλίας και Ντίνου

Η Στέλλα μαθαίνει πως η μητέρα της είναι στο σπίτι τού Μπουραντά και φοβάται πως, αν καταφέρει και μιλήσει, θα αποκαλύψει την αλήθεια που θα την οδηγήσει στη φυλακή. Ετσι τρέχει στο σπίτι, ψάχνει και βρίσκει το σημειωματάριο με το οποίο η Ματούλα προσπαθεί να επικοινωνήσει. Την ίδια ώρα λέει στον Χριστόφορο: «Θα πάρω τη μητέρα μου να τη φροντίσω εγώ», αλλά αυτό που θέλει είναι να την απομονώσει. Τελικά η Στέλλα καταφέρνει να πείσει τον Χριστόφορο να την αφήσει να πάρει μαζί της τη Ματούλα, παρ’ όλες τις προσπάθειες της Ματούλας να δείξει την αντίρρησή της. Την πηγαίνει στο σπίτι που μένει με τον Χρήστο κι αρχίζει να της φέρεται άσχημα και την απειλεί: «Αν δεν συμμορφωθείς θα σε σκοτώσω».