Ο Γιατρός: Σε ψυχολόγο ο Αλί - Τα ναρκωτικά και γεγονός που θα τον στιγματίσει

Όσα θα δούμε σήμερα (1/5)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Σε ψυχολόγο ο Αλί - Τα ναρκωτικά και γεγονός που θα τον στιγματίσει

Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο (1/5) της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, αφού ο Αλί θα πάει εσπευσμένα σε ψυχολόγο για ένα τραυματικό γεγονός που θα συμβεί και θα τον στιγματίσει ενώ ένας άντρας εθισμένος στα νακρωτικά θα μπει στην ζωή της Ναζλί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ναζλί δεν μπορεί να αποφύγει άλλο τις συνέπειες του λάθους της. Όχι μόνο εξαιτίας του Ταντζού, ο οποίος δεν την αφήνει σε ησυχία, αλλά και εξαιτίας της δικής της συνείδησης, που την κυνηγά και δεν την αφήνει πια να δουλέψει.

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο (1/5) της σειράς Ο γιατρός

Ο Αλί γίνεται μάρτυρας ενός τραυματικού γεγονότος, όμως επιστρέφει κατευθείαν για δουλειά χωρίς να δώσει στον εαυτό του τον χρόνο που χρειάζεται για να το επεξεργαστεί. Ο Δρ. Αντίλ ανησυχεί γι’ αυτόν και, παρά τις διαμαρτυρίες του και τις διαβεβαιώσεις του ότι είναι καλά, στέλνει τον Αλί στην ψυχολόγο του νοσοκομείου για μια δεύτερη γνώμη. Εντωμεταξύ, ο Ταντζού επιμένει να κάνει τη ζωή της Ναζλί δύσκολη, αναθέτοντάς της το μοναδικό είδος ασθενή που δεν μπορεί να αντέξει: έναν άντρα εθισμένο στα ναρκωτικά. Η Κιβιλτζίμ κάνει ένα σπάνιο πρώτο βήμα συμφιλίωσης με την Μπελίζ, πάντα όμως με τους δικούς της όρους. Η Μπελίζ το εκτιμά, όμως κάποια πράγματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να αλλάξουν μέσα της.

Ο Γιατρός: Δείτε για πρώτη φορά την σύντροφο του «Αλί»

Την σύντροφο του τηλεοπτικού «Αλί» της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, «Ο Γιατρός», είδαμε για πρώτη φορά και μείναμε «κάγκελο», αφού είναι κούκλα. Ο «Αλί Βεφά», όπως τον λένε στην σειρά είναι φουλ ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιός σύντροφο του.

Ο Taner Ölmez - Όπως είναι το πραγματικό όνομα του - είναι ζευγάρι με την ηθοποιό... συνεχίστε εδώ για να δείτε το πρόσωπο της κούκλας συντρόφου του Αλί