Έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια της νέας σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Η νέα συνεργασία της Κατερίνας Στικούδη με την Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι, και επίσημα, οριστική στον ΣΚΑΙ! Και η ανανέωση αφορά, φυσικά, την παρουσίαση του «My Style Rocks», την οποία είχε η πανέμορφη παρουσιάστρια στη φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια έκλεισε νέο deal λοιπόν με την Acun Medya για να είναι ξανά στην παρουσίαση του reality μόδας.

Πάντως, η τούρκικη εταιρεία παραγωγής δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν στον καινούργιο κύκλο θα είναι κάποιες από τις προηγούμενες διαγωνιζόμενες.

My Style Rocks ΣΚΑΙ Κατερίνα Στικούδη

Το «My Style Rocks» να διέκοψε την προβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά, από τη νέα σεζόν, θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε, επίσης, εδώ ποιος από το MasterChef συμφώνησε για να πάει σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

My Style Rocks: H Κατερίνα Στικούδη ξεκαθαρίζει αν θα επιστρέψει ή όχι

«Ήθελα να παρακολουθώ καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης και χαιρόμουν πολύ όταν τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν έχει ολοκληρωθεί, μείναμε λίγο στα μισά όσον αφορά στο My Style Rocks και θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση.

Ακούγονται διάφορα και θα ακούγονται πιστεύω. Η ενημέρωση που έχω μέχρι και σήμερα είναι ότι θα είναι η ίδια σύνθεση με κάποιες αλλαγές τις οποίες κι εγώ δεν γνωρίζω ακόμα.

Δεν πήγα από το καμαρίνι μου να πάρα τα πράγματά μου ακόμα, τα έχω αφήσει εκεί. Οι συνεργάτες μου πήγαν και πήραν κάποια δικά τους πράγματα. Δεν περίμενε κανένας ότι θα βιώσουμε πανδημία», αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη.