Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εγκυμοσύνη στη σειρά Αγγελική

Δεν ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας...

Εγκυμοσύνη στη σειρά Αγγελική
TV24 17.10.2020 16:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένας νέος άντρας, ο Χάρης, έχει μπει για τα καλά στη ζωή της Σοφίας στην σειρά Αγγελική και εκείνη δείχνει να ανταποκρίνεται. Την ίδια στιγμή ο Παύλος τη διεκδικεί ξανά και της τάζει τον «ουρανό με τ’ άστρα»... Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν αντιληφθεί πως είναι έγκυος!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Παύλος και η Σοφία δεν είναι πλέον μαζί. Εκείνος σπατάλησε την ευκαιρία που του έδωσε μετά την πρώτη του απιστία και στη δεύτερη είναι πλέον ανυποχώρητη. Τον έδιωξε από το σπίτι και παρά τα παρακάλια των παιδιών τους, της Αθηνάς και των αδελφών του για να ξαναγίνουν οικογένεια, εκείνη αρνείται. Δύναμη σε αυτή της την απόφαση εκτός από την Ιωάννα, της δίνει και ο Χάρης, ο δικηγόρος της με τον οποίο έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Χάρης θα διεκδικήσει πιο έντονα μια θέση στην καρδιά και τη ζωή της. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα την αιφνιδιάσει με τα φιλιά του, ενώ θα δείξει πως δεν υποκύπτει στις απειλές του Παύλου Αργυρού. Τι και αν του έσπασε το αυτοκίνητο; Ο Χάρης ήρθε για να μείνει και δεν θα αντιδράσει αρνητικά ούτε όταν δει τον άντρα της γυναίκας που αγαπάει να τον απειλεί για διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Spoiler "φωτιά" έκανε επίσης ο Πάνος Βλάχος για τη σχέση του Δημήτρη και της Κατερίνας.

Η είδηση της εγκυμοσύνης στη σειρά Αγγελική

Η Σοφία θα σταθεί στο πλευρό του Χάρη και με τον τρόπο της, θα τον κρατήσει στη ζωή της, όχι μόνο με την επαγγελματική του ιδιότητα, όμως μετά από ένα διάστημα θα αρχίσει να γίνεται δεκτική και απέναντι στη στάση του Παύλου. Τα δυο τους παιδιά θα τους ενώνουν πάντα και οι κοινές τους συναντήσεις θα είναι πλέον ευχάριστες. Οι τέσσερίς τους θα βγαίνουν συχνά και το κλίμα που θα προκύπτει δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό μιας οικογένειας σε διάσταση.

Οταν ο Παύλος θα πει στη Σοφία να χωρίσει τον Χάρη, εκείνη θα αρχίσει να το σκέφτεται, όμως τα πράγματα θα μπλέξουν περισσότερο όταν η ίδια αντιληφθεί πως μέσα της μεγαλώνει μια ψυχή. Η είδηση της εγκυμοσύνης της θα την κλονίσει καθώς δεν θα μπορεί να πει με σιγουριά ποιανού είναι το παιδί. Σαν φλας μπακ θα περάσουν από μπροστά της σκηνές όπου τη δείχνουν να έχει συνευρεθεί ερωτικά και με τον Χάρη και με τον Παύλο. Θα βρεθεί σε δίλημμα και το πρώτο άτομο στο οποίο και θα εξομολογηθεί το νέο θα είναι η αδελφής της, Ιωάννα.

Το δώρο του Παύλου

Στο πλαίσιο της καλής διαγωγής που θα δείξει ο Παύλος απέναντι στη γυναίκα του προκειμένου να την κερδίσει ξανά, θα είναι ένα δώρο που θα της δώσει. Η Σοφία θα εντυπωσιαστεί καθώς θα έχει καιρό να λάβει κάτι από εκείνον αλλά και πάλι θα φανεί διστακτική ως προς τις κινήσεις της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Σιγάλα: "Νιώθω ευλογημένη που παίζω στην Αγγελική"

Αγγελική: Αποκάλυψη σοκ! Η Δανάη είναι κόρη της!

Share