Masterchef 5 highlights 26/1: Οι συγκλονιστικές ιστορίες των παικτών και το τέταρτο golden pass

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 26/1: Οι συγκλονιστικές ιστορίες των παικτών και το τέταρτο golden pass

Αρκετά εντυπωσιακό και ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 καθώς ένας ακόμη παίκτης κέρδισε το πολυπόθητο golden pass.

Πάμε να δούμε παρακάτω όλα όσα είδαμε χθες!

MasterChef 5: Παραλίγο ατύχημα στις οντισιόν - «Θα κόψεις κανένα αυτί»

«Πάγωσαν» οι κριτές και οι παίκτες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef με έναν παίκτη, ο οποίος κόντεψε να κόψει το αυτί του σε μια κίνηση με το μαχαίρι, η οποία ήταν αρκετά επικίνδυνη.

Ο παίκτης, που έχει καταγωγή από την Πάτρα, είδε τους τρεις κριτές να του απευθύνουν το λόγο και άρχισε να απαντά στις ερωτήσεις του, σχετικά με το πιάτο του και το λόγο, που ήρθε στο παιχνίδι, αλλά μία του κίνηση κόντεψε να προκαλέσει ατύχημα.

MasterChef ατύχημα

Συγκεκριμένα, ο ίδιος χρησιμοποίησε τα μαχαίρια ως… προέκταση των χεριών του, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. «Σιγά, θα κόψεις κανένα αυτί», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αν και ευτυχώς ατύχημα δεν υπήρξε - δείτε εδώ τι συνέβη στις χθεσινές οντισιόν.

MasterChef 5: «Άδειασε» τον Ιωαννίδη ο Κοντιζάς - «Κάνει καλύτερα μακαρόνια από εσένα»

Μια ακόμη ξεκαρδιστική στιγμή υπήρξε στο MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά να «αδειάζει» τον Πάνο Ιωαννίδη, αναφέροντας πως τα μακαρόνια ενός παίκτη ήταν καλύτερα από τα δικά του, κάνοντας μεγάλη επίδειξη χιούμορ.

Ο Γιώργος ήρθε, για να εκτελέσει μια πολύ δύσκολη συνταγή μπροστά στον μετρ των ζυμαρικών, καθώς παρουσίασε μία αυθεντική ιταλική καρμπονάρα με ζυμαρικά, που θα έφτιαχνε εκείνη τη στιγμή. Η απόδοσή του είχε λάθη, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν ενδιαφέρον.

MasterChef Κοντιζάς

«Από τα δικά σου είναι καλύτερα», είπε ο Κοντιζάς στον Πάνο Ιωαννίδη, μόλις δοκίμασε τη μακαρονάδα, με το δεύτερο να «ξεσπά» σε γέλια για την ατάκα αυτή του συναδέλφου του, δείχνοντας και πάλι το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των κριτών - δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε χθες το MasterChef.

MasterChef 5: Συγκλόνισε με την ιστορία της η Αννούς - «Ο πατέρας μου πέθανε στον πόλεμο»

Συγκλόνισε μία παίκτρια, που παρουσιάστηκε στο MasterChef, με την ίδια να «σπαράζει» καρδιές για την προσωπική της ιστορία, σύμφωνα με την οποία έχασε τον πατέρα της στον πόλεμο, τονίζοντας πως είναι ένας εθνικός ήρωας.

Η Αννούς θέλησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη σούπα, που μαγείρεψε, αλλά πολύ περισσότερο τους συγκίνησε για τον μπαμπά, ο οποίος χάθηκε άδικα στον πόλεμο της Τσετσενίας, ενώ μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, καθώς και την προστασία που πάντα είχε από τον αδελφό της.

MasterChef Αννούς

Η ίδια επεσήμανε, ότι επειδή ήταν η μικρότερη, δεν έμαθε εξαρχής το τι είχε συμβεί στον πατέρα της, αλλά με τα χρόνια θα έβλεπε την αλήθεια να αποκαλύπτεται μπροστά της. Αναφορικά με το μαγειρικό κομμάτι, πήρε δύο «ναι» από τους κριτές και περνά στην επόμενη φάση - δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες το Masterchef.

MasterChef 5: Ξέσπασε ο Κοντιζάς σε διαγωνιζόμενη - «Είσαι εξυπνάκιας»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς δε δίστασε να ξεσπάσει μετά από τις δικαιολογίες που του έδωσε μία παίκτρια, αποκαλώντας την «εξυπνάκια» και τονίζοντάς της πως σημασία έχει η γεύση και όχι η εμφάνιση.

Η διαγωνιζόμενη έφτιαξε ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο και μάλιστα στην παρουσίαση έκανε ένα ιδιαίτερο κόλπο με ξηρό πάγο, το οποίο βέβαια δεν εντυπωσίασε τους κριτές.

MasterChef Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε και παρατήρησε πως η πατάτα ήταν άβραστη. Έτσι ξεκαθάρισε στην παίκτρια πως θα πρέπει να δίνει βάση στη γεύση, ενώ πως οι απαντήσεις που τη «βολεύουν» θα πρέπει να λείπουν.

Παρόλα αυτά, της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι θα δοκιμαστεί και στην επόμενη φάση, ενώ νωρίτερα, εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και μία παίκτρια που συγκλόνισε με την ιστορία της.

MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: «Είσαι ο Mad Clip από τον Πύργο»

Ένας παίκτης στάθηκε αφορμή για να πει μερικές επικές ατάκες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον αγαπημένο κριτή να τον αποκαλεί Mad Clip, από τον Πύργο Ηλείας λόγω της εκκεντρικής εμφάνισής του.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε με γυαλιά και ιδιαίτερο ντύσιμο, ενώ παραδέχθηκε πως στον προηγούμενο κύκλο, αγαπημένος του παίκτης ήταν ο νικητής του διαγωνισμού.

MasterChef Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να τον τρολάρει και να τον χαρακτηρίσει Mad Clip, ενώ στη συνέχεια ο σεφ παραδέχθηκε πως είναι επίσης από τον Πύργο Ηλείας αλλά δεν προτιμάει να το λέει.

MasterChef 5: Δόθηκε και τέταρτο Golden Pass για το σπίτι

Οι κριτές είναι εξαιρετικά αυστηροί στο φετινό MasterChef και όχι άδικα αφού τα τρία ναι δίνουν άμεσα ένα εισιτήριο για το σπίτι. Έτσι λοιπόν σήμερα, ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε να πάρει το τέταρτο Golden Pass και μάλιστα το αφιέρωσε στην πρώην του.

Ο διαγωνιζόμενος είχε πει πως η πρώην του δεν τον άφηνε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και έτσι το βράδυ που χωρίσανε, δήλωσε αμέσως.

MasterChef Golden Pass

Έτσι όταν πήρε τα τρία ναι συγκινήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε αργότερα παραδέχθηκε πως το αφιερώνει στους φίλους του αλλά και στην πρώην του που δεν πίστεψε σε εκείνον, ενώ χθες το Golden Pass πήρε μία εκρηκτική Κρητηκιά.

MasterChef 5: Συγκλόνισε η παίκτρια που έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την παίκτρια η οποία πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για τα συμπτώματά της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει.

Η ίδια μένει στην Αγγλία και όπως είπε βίωσε το lockdown στο πετσί της μιας και αναγκάστηκε να περιοριστεί στο σπίτι της λόγω του ιού.

MasterChef Κορωνοϊός

«Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το lockdown και αρρώστησα με κορωνοϊό. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα. Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Με κούρασε σωματικά και πνευματικά από την άποψη ότι πρέπει να απομονωθείς», είπε η ίδια, ενώ στο σημερινό επεισόδιο δόθηκε ακόμα ένα Golden Pass.

Δείτε εδώ στο μεταξύ και την φωτογραφία που ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και κλάψαμε όλοι από τα γέλια!