Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα και την απειλεί για το παιδί

Αντιδράει πολύ άσχημα ο μικρός Σέργιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - spoiler:  Ο Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα και την απειλεί για το παιδί

Ένα απίστευτο spoiler για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες έκανε το Πρωινό. Όπως ειπώθηκε ο Νικηφόρος θα ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι και στο άκουσμα της ανακοίνωση ο μικρός Σέργιος θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αλέξη Μίχα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος επιστρέφουν από το Παρίσι και της ζητάει διαζύγιο ενώ την απειλεί ότι θα της πάρει για πάντα το παιδί. Η Ασημίνα σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει το τι γίνεται.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανακοινώνει την απόφαση του στους Σεβαστούς - που σε λίγο καιρό θα έρθει το τέλος τους -, γεγονός που ταράζει όλη την οικογένεια, αλλά και τον μικρό Σέργιο, ο οποίος αντιδρά πολύ άσχημα.

Η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση. Ενώ, η Δρόσω σκέφτεται και της προτείνει να πανε μαζί στο δικαστήριο και να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Άγριες Μέλισσες (15-18/2)

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει… Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας, ο οποίος σε λίγο καιρό θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την οικογένειά του.

Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;