Φάρμα - Spoiler: Τσακώνονται για μια ντομάτα Τζώρτζογλου και Ξιαρχό

Ακόμη δεν μπήκε στο παιχνίδι ο Τάσος και τσακώθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Spoiler: Τσακώνονται για μια ντομάτα Τζώρτζογλου και Ξιαρχό

Λίγο πριν υποδεχτούν στην Φάρμα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Τάσος Ξιαρχό τσακώθηκαν με αφορμή μια ντομάτα που έφαγε μόνος του ο ηθοποιός.

Το πρωί της Τετάρτης 14/4 στο Πρωινό προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο που θα παίξει αυτή την Παρασκευή.

Η κίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου να κόψει μια ντομάτα αφού δεν ήθελε να φάει από το φαγητό που είχαν φτιάξει και την μερίδα του οποίου μοιράστηκαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έκανε έξαλλο τον Τάσο Ξιαρχό.

Στο συμβούλιο μάλιστα το έκανε θέμα με την Μαρία Μιχαλοπούλου να ξεσπά σε κλάματα από την έντασή και να λέει «Για όνομα του Θεού. Πρέπει να λέμε μόνο τα αρνητικά;».

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στην Φάρμα

Πριν καλά καλά μπει στην Φάρμα, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση του, καθώς φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής πρόκειται να δούμε τον χορογράφο αλλά και τον Κώστα Γκρέκα να εισβάλλουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου αλλά και του Ερωτόκριτου, φαίνεται να επηρεάστηκαν και οι υπόλοιποι εν δυνάμει αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος ένιωσε αρκετά δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των παικτών, καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τους αρχηγούς της Φάρμας.

Φάρμα Αποχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι