Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα για να τον καταστρέψουν

Καταιγιστικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα για να τον καταστρέψουν
TV24 29.04.2021 09:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Οι αγρότες παίρνουν την απόφαση να εξαπατήσουν τον Δούκα, με σκοπό να τον καταστρέψουν για να μην γίνει άρχοντας του Διαφανιού.

Σύμφωνα με την Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό Tv O Clock, όλα αρχίζουν όταν ο Μιλτιάδης καταστρέφει τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα. Τότε ο τελευταίος μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να απαλλαγούν από την παρουσία του και να τον βγάλουν από τη μέση.

Ο Αχιλλέας προσφέρει για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα, κάνοντας του μια πρόταση που θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι αγρότες του συνεταιρισμού πιέζουν την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά εναντίον του Δούκα, προκειμένου να αποζημιωθούν για τις σοδειές τους. Η ελένη θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας

Έτσι τις επόμενες μέρες, οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η μεγάλη αδερφή Σταμίρη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Μετά την κίνησή τους να πουλήσουν τα καπνά τους κρυφά από τον Δούκα, στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν, καθώς ξέρουν καλά πως θα γυρέψει εκδίκηση.

Από την άλλη έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό που αφορά την Λενιώ. Θα μείνει τελικά έγκυος στο παιδί του Λάμπρου;

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα

Δευτέρα 3 Μαΐου – Επεισόδιο 132

Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του.

Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί, αλλά διστάζει να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος τον Συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους γι’ άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται, ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει. Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί; Θα είναι ξανά μαζί ο Μπάμπης και η Ασημίνα;

Άγριες Μέλισσες ANT1 εξελίξεις

Τρίτη 4 Μαΐου – Επεισόδιο 133

Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας.

O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

Πολλοί είναι βέβαια οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν μέσα στα επόμενα επεισόδια αλλά πολύ είναι και αυτοί που θα δούμε στην επόμενη σεζόν.

Τετάρτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 134

Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει.

Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Πέμπτη 6 Μαΐου – Επεισόδιο 135

Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της; Ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει, σκοτώνει τον Μελέτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας αποκαλύπτει στο Μελέτη ότι ο Θέμελης βίασε την Ανέτ

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Share