8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ετοιμάζει ύπουλο "χτύπημα" στον Οδυσσέα

Τους καταστρέφει σιγά σιγά την καριέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ετοιμάζει ύπουλο

Μπορεί η Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, να έχει καταφέρει να καταστρέψει τον αδελφό της τον Δημήτρη και παράλληλα να προσπαθεί να φτιάξει την προσωπική της ζωή με τον Παύλο, ωστόσο το μυαλό της είναι ακόμα κολλημένο στον Οδυσσέα, ενώ ο μοναδικός της στόχος της, να τον καταστρέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά.

Το ύπουλο χτύπημα τις Ηλιάνας στον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις

Ο Οδυσσέας, η Ερση αλλά και όλη η υπόλοιπη παρέα βρίσκονται στην Αθήνα για την έκθεση του Οδυσσέα. Την ίδια στιγμή ο Παύλος συνεχίζει να πολιορκεί την Ηλιάνα, ενώ εκείνη που παρακολουθεί τα πάντα, ετοιμάζεται να σαμποτάρει την έκθεση του Οδυσσέα και να τον εξαφανίσει επαγγελματικά. Σαν να μην έχει περάσει ούτε ένα λεπτό από τότε που την έδιωξε από τη ζωή του, η Ηλιάνα με μεγάλη εμμονή ζητάει και πάλι το κακό του. Δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν τον κάνει να πονέσει, όπως πόνεσε και αυτή.

Αυτό είναι πάντα μέσα στο μυαλό της! Στο μεταξύ, όμως, εξομολογείται στον Ακη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο και ο Ακης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι. Παράλληλα, η έκθεση του Οδυσσέα έχει πάρει διαστάσεις τον κόσμο της τέχνης και όλοι μιλούν γι’ αυτήν. Ετσι η Ηλιάνα αποφασίζει να δράσει.

8 Λέξεις Οδυσσέας Ηλιάνα

Πηγαίνει στο κανάλι και αρχίζει να πιέζει τον Σίμο: «Θέλω να μην τον αφήσετε σε ησυχία. Κάθε μέρα, μέχρι να γίνει αυτή η έκθεση, αν γίνει τελικά, μέσα από το δελτίο θα παίζεις αρνητική κριτική γι’ αυτόν τον γελοίο», του τονίζει. Ο Σίμος, παρά τις αντιρρήσεις του, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και αρχίζει να μεταδίδει κακόβουλες κριτικές εις βάρος του Οδυσσέα. Η Ηλιάνα παίρνει μια πρώτη ικανοποίηση: «Και αυτό δεν είναι τίποτα. Είναι μόνο η αρχή. Θα σε λιώσω, Οδυσσέα Καλλέργη, θα σε σβήσω», μονολογεί και προσπαθεί να βρει ποιο θα είναι το επόμενο ύπουλο χτύπημά της.

Ο Οδυσσέας, από την άλλη, βλέποντας το δελτίο ειδήσεων εξοργίζεται και αποφασίζει να μην αφήσει έτσι αναπάντητο αυτό το «χτύπημα».

Ο Οδυσσέας ακυρώνει την έκθεση και χωρίζει την Έρση

Η ώρα για να υπογράψει τα συμβόλαια με τη Σύνθια φτάνει, αλλά ο Οδυσσέας αποφεύγει να υπογράψει, παρότι η έκθεση είναι έτοιμη για τα εγκαίνια. Στο μεταξύ, ο Χορέν και ο Τζίμι έχουν έρθει Αθήνα για το μεγάλο γεγονός και η Ναυσικά τούς καλεί στο σπίτι της για δείπνο.

Ενώ, ακόμη ένα ζευγάρι που βρίσκεται στα όρια χωρισμού περνάει τραγικές στιγμές. Ο λόγος για την Μάγδα που χάνει το παιδί μετά από τροχαίο.

8 Λέξεις Οδυσσέας καταστροφή

Αυτό θα αποδειχθεί πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Ερση και θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα. Μάλιστα αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Ερσης και της Σύνθιας και αντιδρά εν θερμώ. Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας και ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του, αλλά αυτός είναι αμετάπειστος.

Η Ερση επιμένει πως ό,τι έκανε, το έκανε για το καλό της καριέρας του και αρνείται να ζητήσει συγγνώμη. Ετσι ο Οδυσσέας της ζητάει να χωρίσουν, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να τη συγχωρέσει. Αμέσως μετά η Ερση, καταρρακωμένη, παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Δείτε αναλυτικότερα το ρεπορτάζ του χωρισμού του.