Big Brother 2 - highlights 14/9: Ο τσακωμός Σύλιας - Ευδοκίας, ο Στηβ και ο έξαλλος Ισίδωρος

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 14/9: Ο τσακωμός Σύλιας - Ευδοκίας, ο Στηβ και ο έξαλλος Ισίδωρος

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι τόνοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ανέβηκαν για τα καλά, εξαιτίας του Στηβ. Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Αναλυτικά τα highlights 14/9 του Big Brother 2

Ο Ισίδωρος «έκαψε» την Σύλια - «Πάει να πάρει την ιδιότητα των άλλων»

Εξαιρετικά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες με τη Σύλια ο Ισίδωρος, ο οποίος και στο επεισόδιο (14/9) του Big Brother τόνισε πως προσπαθεί να κλέψει από τη λάμψη του Στηβ προκειμένου να προωθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος εξήγησε στη Μαίρη κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο. Ότι δηλαδή η Σύλια δίνει μεγάλη σημασία στην ιδιότητα του άλλου γιατί θέλει να επωφεληθεί από αυτή.

«Η Σύλια πήγε χωρίς ιδιότητα να πάρει από την ιδιότητα των άλλων. Πλησίασε τον βασιλιά αλλά δεν ήταν πριγκίπισσα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος.

«Θέλουν να με φάνε» - Ξέσπασε η Ευδοκία στην αγκαλιά του Πέτσα

Η Ανχελίτα ήδη από προχθές είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την οικειότητα που δείχνει η Ευδοκία με τον Παναγιώτη και εκείνη έδειξε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχει τουλάχιστον την έγκρισή του.

«Παναγιώτη θέλουν να με φάνε, δέχομαι οργανωμένη επίθεση. Ελπίζω να μην τα πιστεύεις κι εσύ αυτά. Αν τα πιστεύεις θέλω να μου το πεις», του είπε χαρακτηριστικά και από τη μεριά του ο Πέτσας της εξήγησε πως δεν συμφωνεί με τα όσα λέγονται για εκείνη.

Ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι ο Στέφανος

Ο Στέφανος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μιας και πλέον δεν αντέχει τις συνθήκες και θέλει να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν είπε στους συμπαίκτες του πως του λείπει να συνευρεθεί με μία γυναίκα. Αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και είπε στον Μεγάλο Αδερφό πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το σπίτι, ενώ νωρίτερα ο Ισίδωρος σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τη Σύλια.

Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανακοίνωσε την απόφασή του. Ο Μεγάλος Αδερφός του τόνισε πως πρέπει να περάσουν 24 ώρες προκειμένου να το σκεφτεί και να το επεξεργαστεί.

Σύλια: «Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Μία νέα ένταση έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Μαίρη και τον Στηβ, με τη Σύλια να μπαίνει στο παιχνίδι και να παρεξηγείται με αφορμή κάποια λόγια που ειπώθηκαν για εκείνη.

Η Σύλια φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ενδιαφέρον για τον Στηβ αφού έχει και αγόρι έξω από το σπίτι, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι πολύ κοντά του.

«Πληροφορήθηκα για κάτι που ο Στηβ σκεφτόταν να μην μου το πει για να μην γίνει σαματάς. Τότε που είχε γίνει το σκηνικό με τη Μαίρη, ειπώθηκε κάτι για εμένα, το οποίο δεν είχε τα κότσια να το πει μπροστά μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Στηβ ξέρει καλά τι άνθρωπος είναι. Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη Μαίρη για τον Στηβ.

Μου αρέσει να υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ δύο ατόμων και κάποιος να ζηλεύει γιατί κι εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω. Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα και όχι εγώ τον Στηβ. Αυτή δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι τον γουστάρει τον Στηβ», είπε χαρακτηριστικά.

«Πλακώθηκαν» Μαίρη και Σύλια για... τα μάτια του Στηβ

Σε ησυχία δεν μένουν οι παίκτες του Big Brother 2. Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος, αποφάσισε να βάλει τη Μαίρη με τη Σύλια να τσακωθούν, με αφορμή κάποια λόγια που του είπε η πρώτη.

Ο Στηβ τα μετέφερε αμέσως στη Σύλια και εκείνη με τη σειρά της, σηκώθηκε για να ζητήσει τον λόγο από τη Μαίρη. Συγκεκριμένα, ο Στηβ θεώρησε πως η Μαίρη κατηγόρησε τη Σύλια ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του για να γίνει δημοφιλής.

Η Μαίρη το είπε όντως αυτό κατά τη συζήτησή της με τον Ισίδωρο αλλά όχι μπροστά τους, και έτσι το αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει μία αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο συγκατοίκους.

Τέλος η ήρεμη φωνή για τον Ισίδωρο - Άλλος άνθρωπος στον καυγά του με τον Στηβ

Ο καυγάς της Μαίρης με την Σύλια, έμπλεξε τον Ισίδωρο και τον Στηβ και έτσι οι δυο συγκάτοικοι προσπάθησαν να τα ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους. Κάπου εκεί ωστόσο άναψαν τα αίματα ακόμα περισσότερο μιας και οι δυο τους διαφώνησαν έντονα.

Μπορεί λοιπόν όλες αυτές τις μέρες να έχουμε δει τον Ισίδωρο να αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με απόλυτη ηρεμία. Σήμερα βέβαια άφησε αυτή την ηρεμία και ανέβασε κατά πολύ τον τόνο της φωνής του απέναντι στον Στηβ.

Μάλιστα του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπλεχτεί ξανά στα προσωπικά του και σε οποιαδήποτε διαπροσωπική του σχέση.

Χαμός ανάμεσα σε Μαίρη και Στηβ - «Αυτό που κάνεις δεν με τρομάζει»

Η ένταση ανάμεσα στον Στηβ και τη Μαίρη ήταν πολύ μεγάλη. Μπορεί στον καυγά να συμμετείχαν και η Σύλια με τον Ισίδωρο ωστόσο η αλήθεια είναι πως το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο πρώτους.

Ο Στηβ ξεκαθάρισε στη Μαίρη πως δεν θέλει να μιλάει για εκείνον σε καμία περίπτωση ενώ η Μαίρη θεώρησε παράλογη τη στάση του. Τα αίματα άναψαν όταν ο Στηβ πάνω στην έντασή του χτύπησε τα χέρια του στον πάγκο της κουζίνας, με την Μαίρη να του απαντά: «Εμένα δεν με τρομάζει αυτό που κάνεις».