Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει - Μαθαίνει το νέο που θα την «τσακίσει»

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει - Μαθαίνει το νέο που θα την «τσακίσει»

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός έχει καταφέρει να καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της. Ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει πολύ είναι η Μαρίνα και συγκεκριμένα, η τρυφερή σχέση της με τον Αντώνη, τον αστυνομικό του χωριού.

Ο Πέτρος θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους Σταματάκηδες. Μετά την εξήγηση που έκανε στον Αστέρη, θέλει να μιλήσει και στον Μαθιό και του ζητάει να συναντηθούν: «Θέλω να ξέρεις κι εσύ ότι δεν σκότωσα εγώ τον ξάδελφό σας. Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι λέω αλήθεια.

Και επίσης να αφήσετε ήσυχη την οικογένειά μου, δεν φταίμε σε τίποτα. Θέλω να με πιστέψεις», του λέει και η συνάντησή τους τελειώνει ειρηνικά. Ωστόσο, τόσο ο Πέτρος όσο και η Μαρίνα φοβούνται ακόμα ότι οι Σταματάκηδες τους έχουν βάλει στο μάτι και δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα. Και κάπως έτσι φαίνεται πως θα γίνει μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Πέτρος πρόκειται να μπει στη λίστα των νεκρών στην αγαπημένη σειρά.

Η στιγμή που η Μαρίνα μαθαίνει για τη σχέση του Αντώνη και της Ντίνας στον Σασμό

Στο μεταξύ ο Πέτρος δέχεται μια αναπάντεχη οικονομική πρόταση, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη. Πιστεύει ότι έκανε λάθος που τόσα χρόνια άφησε να περάσουν έτσι. Ιδιαίτερα τώρα τον έχει ανάγκη τον Αντώνη, τη νοιάζεται και μαζί του αισθάνεται ασφάλεια.

Στο μεταξύ ο Αντώνης έχει δεχτεί μια πρόταση της Ντίνας να πάνε εκδρομή. Ο Αντώνης φυσικά δεν έχει αισθήματα για εκείνη, αλλά η Ντίνα δεν δείχνει να αδιαφορεί για τον αστυνόμο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η Κατερίνα που ξέρει τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη, δεν αργεί και τρέχει να της πει τα νέα..

Σασμός Μαρίνα Αντώνης