Σασμός: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρίνα Βρουλάκη

Οι σημερινές 14/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρίνα Βρουλάκη

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 14/10 επεισόδιο της σειράς Σασμός, καθώς η Μαρίνα Βρουλάκη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που θα αντικρίσει θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά και η οργή θα είναι μεγάλη.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά Σασμός

O Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.

Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού παπά Μιχάλη για την συνέχεια της σειράς

Η νέα σειρά του ALPHA «Σασμός», έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές ενώ από την άλλη φαίνεται πως έχει αγαπηθεί αρκετά μιας και τα νούμερα τηλεθέασης τα λένε όλα.

Μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο του ως παπάς, ο οποίος είναι αυτός που γνωρίζει όλα τα μυστικά του χωριού μέσα από την εξομολόγηση.

Μάλιστα, ο ίδιος στα επόμενα επεισόδια θα μεσολαβήσει για να επέλθει ο πολυπόθητος Σασμός και να φέρει κοντά τις οικογένειες. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με αποκλειστικό απόσπασμα από επεισόδιο της σειράς που δείχνει τον Νικηφόρο να έχει αυτοκινητιστικό ατύχημα και το Μαθιό να τρέχει στο νοσοκομείο με το που το μαθαίνει.