Σασμός: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα μάθει μια σοκαριστική αλήθεια με τον πιο τραγικό τρόπο

Οι εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (25-28/10)

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα μάθει μια σοκαριστική αλήθεια με τον πιο τραγικό τρόπο

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο της σειράς «Σασμός» φάνηκε πολλά υποσχόμενη καθώς οι τηλεθεατές δεν άργησαν να σχολιάσουν μόνο θετικά το πόσο τους έχει κεντρίσει μιας και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς «Σασμός»

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 30

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα και ένα ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, όσο ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει. Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή.

Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

Τρίτη 26 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 31

Ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Η Μαρίνα από την άλλη δεν ακούει κουβέντα:

Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντάς σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.

Καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, Πέτρος και Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται να τον ξαναδεί. Παράλληλα, η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 32

Η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση.

Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική. Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της. Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής.

Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 33

Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια…

Η Στέλλα χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες…

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

Δύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Λάλο από τη σειρά Σασμός

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός, που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Καθημερινός χρήστης του Instagram λοιπόν, πρόσφατα αποκάλυψε πως πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έπεσε θύμε χάκερ, με αποτέλεσμα να του κλέψουν το λογαριασμό του. Για αυτό και απευθύνθηκε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με σκοπό να τον πάρει πίσω.

«Μείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο και διαβάστε τις οδηγίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσωπικά ευχαριστώ για την καθοδήγηση προκειμένου να ανακτήσω τον λογαριασμό μου» έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έπεσε και θύμα απάτης.

Δημήτρης Λάλος θύμα χάκερ