Συμπέθεροι Από τα Τίρανα: Οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 4/2 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι Από τα Τίρανα: Οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα

Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το νέο επεισόδιο της νέα κωμωδία του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Στο σημερινό 4/2 επεισόδιο της σειράς, μετά την επιστροφή του Μπακουράν στη ζωή της Πένης μετά από δύο χρόνια, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τους γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα...

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 4/2 επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Επεισόδιο 14

Τίτλος επεισοδίου: ΜΟΥΣΑΦΙΡΑΙΟΙ

Η Λίζα με τον Αλφρεντ επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά μαζί με αυτούς καταφτάνει και η θεία Παυλίνα Γκεγκελέκου με τη Γιορντάνκα, για να διευθετηθεί το ζήτημα του οικοπέδου.

Μόνο η Πένη, ο Λυκούργος και η επιστήθια φίλη της Πένης, η Κλαίρη, γνωρίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Αλβανός. Όλοι οι άλλοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος αριστοκράτης και το επώνυμο του είναι Ντόρτσεστερ.

Το πρόβλημα γίνεται δέκα φορές πιο δύσκολο όταν οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα και μην έχοντας κάποιο ασφαλέστερο μέρος να μείνουν, καταφεύγουν στο σπίτι του Λυκούργου. Τι θα γίνει όταν η Πένη ανακαλύψει ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, δεν είναι άλλος από τον Μπουκουράν;

Η ηθοποιός που μπαίνει στους Συμπέθερους Από τα Τίρανα

Η σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" στο Mega, έχει ξεκινήσει δυναμικά, και όσο πάει γίνεται πιο αγαπητή, ειδικότερα όταν κάνουν guest εμφανίσεις, όπως αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα, σε αυτή ηθοποιοί που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές.

Σε λίγο καιρό λοιπόν αναμένεται να δούμε ακόμα μία αγαπημένη ηθοποιό να μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά, η οποία μάλιστα έχει καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Είναι γεγονός λοιπόν, πως ετοιμάζονται για ακόμα μία προσθήκη καθώς η Μαρία Καβογιάννη, και επίσημα "εισβάλει" στους "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" σε έναν ρόλο- έκπληξη! Είναι πάντως σίγουρο, πως και εκεί θα την λατρέψουμε πριν καν δούμε πρώτα το επεισόδιο, καθώς η σειρά είναι κωμική και όλοι θυμόμαστε την αξέχαστη ερμηνεία της και τις ατάκες της στην εξίσου κωμική σειρά "Εγκλήματα". Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε λοιπόν!

Μαρία Καβογιάννη Συμπέθεροι από τα Τίρανα