Μπαίνει στον Σασμό και αλλάζει όλα τα έως τώρα δεδομένα - Η νέα άφιξη στη σειρά του ALPHA

Θα επηρεάσει αρκετά τον Αστέρη στη φυλακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαίνει στον Σασμό και αλλάζει όλα τα έως τώρα δεδομένα - Η νέα άφιξη στη σειρά του ALPHA

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού” καθώς εκτός από τον Αργύρη Πανταζάρα, ακόμα ένα ακόμα πρόσωπο θα κάνει την είσοδό του στη σειρά και μάλιστα πρόκειται να επηρεάσει αρκετά τον Αστέρη στη φυλακή.

Ο λόγος για τον Τόλη Χρηστάκη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Θάνος Μπίρκος.

Ο ρόλος του Τόλη Χρηστάκη στον Σασμό

Ο Τόλης Χρηστάκης είναι ισοβίτης, συγκρατούμενος του Αστέρη στην φυλακή. Συμβουλεύει τον Αστέρη πώς πρέπει να προσαρμοστεί για να περάσει καλά, να βάλει πρόγραμμα, γυμναστική, διάβασμα, κ.λ.π. Επίσης τον συμβουλεύει να μιλήσει και ότι με ένα καλό θα δικηγόρο θα πέσει στα μαλακά… Ο Αστέρης, αρχικά, δεν δείχνει ενδιαφέρον.

Πρόκειται για ένα 50άρη λογιστή που όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός για αυτό και σε άσχετες στιγμές απαγγέλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μια παράσταση στην φυλακή, αλλά δεν βρίσκει ποτέ κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Υπερκινητικός, με πηγαίο χιούμορ, ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και την τάξη, διατηρεί το κελί καλύτερα από το σπίτι του. Σφυρίζει κεφάτος αγαπησιάρικα τραγουδάκια του ’50 –’60, είναι μια ρομαντική ψυχή με παλαιομοδίτικο τρόπο.

Στη φυλακή κινείται πάντα διακριτικά, φροντίζοντας να μην προκαλεί κανέναν. Τον επισκέπτεται σπάνια μια θεία του. Αργότερα θα μάθουμε ότι μαχαίρωσε έναν συνεργάτη του που τον κορόιδεψε του έφαγε λεφτά και του πήρε την γυναίκα.

Μπαίνει στον Σασμό και αλλάζει όλα τα έως τώρα δεδομένα

Παραλίγο θρήνος στον Σασμό - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και λίγο καιρό μετά τον συγκλονιστικό θάνατο του Πετρή, αναμένεται να δούμε ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ, μη μπορώντας να αντέξει όλα αυτά που έγιναν, αποφασίζει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Σιγά σιγά βλέπει τους πάντες γύρω της να καταστρέφονται και, με τον αδερφό της να πέφτει νεκρό από τα χέρια του άνδρα που αγάπησε, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της μαθαίνει την αλήθεια για τον Άγγελο.

Οι μέρες του Αστέρη στη φυλακή μοιάζουν με εφιάλτη. Ο ίδιος παλεύει να επιβιώσει, σε ένα περιβάλλον που τον τσακίζει καθημερινά. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα πριν μπλέξει με τους χειρότερους ανθρώπους του υποκόσμου…

Η Αργυρώ, μάχεται να κρατηθεί στη ζωή. Ο Άγγελος και η Μαρίνα την εντοπίζουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ίδια οδηγείται στο νοσοκομείο και προσπαθεί να συνέλθει, με την βοήθεια του αδελφού της…

Ο Αστέρης σύντομα θα μάθει πως η Αργυρώ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και θα καταρρεύσει, στη σειρά Σασμός. Θα έχει ένα ηχηρό κι ανατριχιαστικό ξέσπασμα που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Δε μπορεί να πιστέψει με τίποτα πόσο κακό έκανε στη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία.

Σασμός Αργυρώ