Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν και η γυναίκα του φιλοξενούνται στους γονείς της Λίζας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 11/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν και η γυναίκα του φιλοξενούνται στους γονείς της Λίζας

Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το νέο επεισόδιο της νέα κωμωδία του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Στο σημερινό 11/02 επεισόδιο της σειράς, καθώς ο Μπουκουράν και η γυναίκα του φιλοξενούνται πλέον από τους γονείς της Λίζας. Μάλιστα, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι ικανοποιητικά.

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 11/02 επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Ο Μπουκουράν και η γυναίκα του φιλοξενούνται πλέον από τους γονείς της Λίζας. Όλοι οι κάτοικοι στο Κουδουνάρι, πιστεύουν ότι πρόκειται για Άγγλους αριστοκράτες, που δυστυχώς όμως δεν μπορούν να μιλήσουν εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης.

Η Πένη και ο Λυκούργος σκέφτονται αυτή τη λύση γιατί ο Μπουκουράν και η γυναίκα του δεν ξέρουν να μιλήσουν αγγλικά. Η απρόσμενη συγκατοίκηση με τους «Άγγλους» συμπέθερους αναζωπυρώνει τον παλιό έρωτα της Πένης με τον Μπουκουράν.

Η ηθοποιός που μπαίνει στους Συμπέθερους Από τα Τίρανα

Η σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" στο Mega, έχει ξεκινήσει δυναμικά, και όσο πάει γίνεται πιο αγαπητή, ειδικότερα όταν κάνουν guest εμφανίσεις, όπως αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα, σε αυτή ηθοποιοί που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές.

Σε λίγο καιρό λοιπόν αναμένεται να δούμε ακόμα μία αγαπημένη ηθοποιό να μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά, η οποία μάλιστα έχει καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Είναι γεγονός λοιπόν, πως ετοιμάζονται για ακόμα μία προσθήκη καθώς η Μαρία Καβογιάννη, και επίσημα "εισβάλει" στους "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" σε έναν ρόλο- έκπληξη! Είναι πάντως σίγουρο, πως και εκεί θα την λατρέψουμε πριν καν δούμε πρώτα το επεισόδιο, καθώς η σειρά είναι κωμική και όλοι θυμόμαστε την αξέχαστη ερμηνεία της και τις ατάκες της στην εξίσου κωμική σειρά "Εγκλήματα". Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε λοιπόν!

Μαρία Καβογιάννη Συμπέθεροι από τα Τίρανα