Άσε μας ρε Μαμά: Ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 16/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσε μας ρε Μαμά: Ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος

Στο νέο επεισόδιο της σειράς την Τετάρτη 16/3 Άσε μας ρε μαμά τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Συμβαίνουν επιστροφές, τσακωμοί και μαθαίνονται μυστικά που θα προκαλέσουν κάποια νεύρα.

Οι εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Η οικογένεια των Τσουβαλαραίων θα μάθει Αραβικά - ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει -, καθώς θα καταφτάσουν οι Άραβες επενδυτές για να διαπραγματευθούν. Θα επιχειρήσουν, επίσης, να φορέσουν μέχρι και παραδοσιακές φορεσιές για να τους υποδεχτούν, αλλά ο Βασίλης το μαθαίνει κατά λάθος από την Νικόλ και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Την ίδια στιγμή θα συμβούν δύο επιστροφές. Η πρώτη είναι αυτή του Μάθιου, την οποία ανακοινώνει η Κορίνα, και η δεύτερη είναι αυτή του Στεφάν, την οποία ανακοινώνει η Γεσθημανή.

Ο Θωμάς συνεχίζει να είναι το φερέφωνο της Αλίκης και ο Μπάμπης, ενώ είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω του την ιδέα του μπαρμπέρικου, η Έλλη, η οποία είχε βάλει στον πάγο την σχέση της με τον Σωτήρη, καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη και να του δώσει κίνητρο.

Η Δανάη ενημερώνεται ότι έγινε δεκτή από το μουσικό Κολλέγιο στην Αμερική και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη που δεν ακολουθεί τον δρόμο της.

Άσε μας ρε μαμά - εξελίξεις

Οι εξελίξεις για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Σε συνέχεια του σημερινού επεισοδίου την επόμενη εβδομάδα η Όλγα θα συναντήσει την "Λερναία Ύδρα" με στόχο τη σωτηρία του Σωτήρη, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο Ρωσίδα μαφιόζα. Παράλληλα, η προσπάθεια εντυπωσιαμού των επενδυτών από την Αραβία συνεχίζεται και η Ρωξάνη προσεγγίζει ξανά τον Θωμά...στα κρυφά.

Η Αλίκη θα ανακαλύψει αυτό το μυστικό, το οποίο, αν και είναι ένα κάλεσμα στην εταιρεία, μάλλον κρύβει πολλά περισσότερα, και θα καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για το Πόρτο Τσιγκρι.

Στην πορεία, η Όλγα θα "πιαστεί στη φάκα" την ώρα που θα φιλιέται με τον Σωτήρη, καθώς οι μπράβοι της "Λερναίας Ύδρας" την παρακολουθούν. Η άφιξη των υπολοίπων στο Πόρτο Τσίγκρι δεν θα έχει ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά ο Θωμάς και η Αλίκη θα συνεχίζουν να διασκεδάζουν με όσα βλέπουν.