Τέλος το Happy Day από τον ALPHA; Τι συμβαίνει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μένει ή φεύγει από το κανάλι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος το Happy Day από τον ALPHA; Τι συμβαίνει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, ωστόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανατροπής σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που όπως όλα δείχνουν μένει στον ALPHA. Τις τελευταίες εβδομάδες, στο "κάδρο" των διαπραγματεύσεων φέρεται να επανέρχεται με βελτιωμένη οικονομικά πρόταση ο ΣΚΑΙ, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να προχωρά.

Τι συμβαίνει με Τσιμτσιλή και ALPHA

Πληροφορίες της Real life, αναφέρουν ότι το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας της με το κανάλι, με συνολική διάρκεια 2 συν 1 χρόνια, βρίσκεται σε τελικό στάδιο επεξεργασίας τεχνικών λεπτομερειών, ενώ φαίνεται να ικανοποιούνται και με επιμέρους αιτήματα της δημοσιογράφου που ήταν σε εκκρεμότητα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το μεταγραφικό "θρίλερ" που κρατά μήνες, αναμένεται να λήξει σύντομα, με τις υπογραφές που θα σφραγίσουν την παραμονή της Σταματίνα στην πρωινή ζώνη του ALPHA, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι πολύ ικανοποιητικά.

Τι έχει αναφέρει η ίδια για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα. Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα.

Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωινή ζώνη.