Τρία Μίλια: Ο Νικόλας ανακαλύπτει ότι...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 26/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Ο Νικόλας ανακαλύπτει ότι...

Στη σειρά του STAR, Τρία Μίλια, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (26/4) οι εξελίξεις θα είναι για άλλη μια ημέρα άκρως καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ένας από τους πρωταγωνιστές θα εντοπιστεί νεκρός.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 15

Ο Τίμος ανακαλύπτει τελικά ότι αυτοί που παραβίασαν το γραφείο του ήταν η Κλειώ και ο Πέτρος, που αναζητούσαν τα στοιχεία της έρευνας για τη φωτιά. Η Ελένη προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις της με τη μέλλουσα πεθερά της, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Η Κλειώ ξεκινάει να εργάζεται ως γραμματέας στο ιατρείο και η Φωτεινή βρίσκει στο πρόσωπό της μια καινούργια φίλη. Ο Πέτρος πηγαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής για να ελέγξει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Ανακαλύπτει ότι κάποιος είχε βάλει σκόπιμα μια καρφίτσα στην πρίζα και ενημερώνει τον Ευθύμη.

Στην Αθήνα, ο Βασίλης εξακολουθεί να προσπαθεί να εντοπίσει το μέρος, όπου βρίσκεται η Φωτεινή και ανακαλύπτει πως το σήμα από το κινητό της έχει σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο.

Ο Ανδρέας κατάφερε να φύγει από το νησί, ενώ δεν είχε καράβι και αυτό αποτελεί μυστήριο. Όταν, όμως, ο Νικόλας πηγαίνει για νυχτερινό ψάρεμα, κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη, που δίνει την εξήγηση...

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς του STAR

Επεισόδιο 16

Ο Νικόλας τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ζητάει να τον συναντήσει στην παραλία. Μαζί του πηγαίνουν ο Ευθύμης και η Φωτεινή. Το θέαμα, που αντικρίζουν, τους σοκάρει όλους. Ο Τίμος πιέζει την Κλειώ να του πει την αλήθεια για τη διάρρηξη.

Όμως και ο Ευθύμης κάνει έντονη σύσταση στην Κλειώ και στον Πέτρο να σταματήσουν τις έρευνες, διότι θεωρεί ότι κινδυνεύουν. Η Ελένη πείθει την Λίζα να σταθούν ενωμένες οι δυο τους, απέναντι στη Φωτεινή. Ο Μιχάλης αισθάνεται τύψεις για το θάνατο του Αντρέα. Αντίθετα, ο Τίμος αντιμετωπίζει το γεγονός με απάθεια.

Η Φωτεινή αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Ευθύμης τής κρύβει κάτι σημαντικό. Ο Γεράσιμος πηγαίνει μαζί με τον Νικόλα να ψάξουν το δωμάτιο, όπου έμενε ο Αντρέας. Εκεί, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία, από το οποίο πληροφορείται ότι στο αίμα του Αντρέα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών…