Τρία Μίλια: Η αποκάλυψη του Νικόλα θα τον αφήσει σε σοκ - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/4

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Η αποκάλυψη του Νικόλα θα τον αφήσει σε σοκ - Τι συνέβη;

Στη σειρά του STAR, Τρία Μίλια, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (25/4) οι εξελίξεις θα είναι για άλλη μια ημέρα άκρως καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ένας από τους πρωταγωνιστές θα εντοπιστεί νεκρός.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 14

Ένα βραχυκύκλωμα έχει βυθίσει στο σκοτάδι το δωμάτιο της Φωτεινής. Εκείνη και ο Ευθύμης κάνουν ό,τι μπορούν για να διορθώσουν τη βλάβη. Στη διάρκεια της συσκότισης, τρεις αντρικές φιγούρες εισβάλλουν στο διπλανό δωμάτιο και απάγουν τον Αντρέα. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος εξομολογείται στην Κάτια τις ανησυχίες του για τον Μιχάλη, αλλά εκείνη καταφέρνει για μια ακόμα φορά να τον καθησυχάσει και να τον αποπροσανατολίσει.

Ο Νικόλας δέχεται την επαγγελματική πρόταση του Γεράσιμου. Ο Πέτρος και η Κλειώ μπαίνουν κρυφά στο Δημαρχείο και καταφέρνουν να φωτογραφίσουν άγνωστα στοιχεία. Ο Τίμος αντιλαμβάνεται τη διάρρηξη και ελέγχει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Από τα πρώτα πλάνα, όμως, δεν μπορεί να διακρίνει ποιοι ήταν οι εισβολείς. Ο Ευθύμης, ενημερωμένος από τη Δέσποινα, πηγαίνει στο μαγαζί της Λίζας. Δεν την βρίσκει εκεί, αλλά βλέπει τις καρτέλες με τα ηρεμιστικά, άδειες και πεταμένες στα σκουπίδια…

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς του STAR

Επεισόδιο 15

Ο Τίμος ανακαλύπτει τελικά ότι αυτοί που παραβίασαν το γραφείο του ήταν η Κλειώ και ο Πέτρος, που αναζητούσαν τα στοιχεία της έρευνας για τη φωτιά. Η Ελένη προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις της με τη μέλλουσα πεθερά της, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Η Κλειώ ξεκινάει να εργάζεται ως γραμματέας στο ιατρείο και η Φωτεινή βρίσκει στο πρόσωπό της μια καινούργια φίλη. Ο Πέτρος πηγαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής για να ελέγξει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Ανακαλύπτει ότι κάποιος είχε βάλει σκόπιμα μια καρφίτσα στην πρίζα και ενημερώνει τον Ευθύμη. Στην Αθήνα, ο Βασίλης εξακολουθεί να προσπαθεί να εντοπίσει το μέρος, όπου βρίσκεται η Φωτεινή και ανακαλύπτει πως το σήμα από το κινητό της έχει σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο. Ο Ανδρέας κατάφερε να φύγει από το νησί, ενώ δεν είχε καράβι και αυτό αποτελεί μυστήριο. Όταν, όμως, ο Νικόλας πηγαίνει για νυχτερινό ψάρεμα, κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη, που δίνει την εξήγηση...