Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: ''Χαμός'' στο χωριό μετά τις κατάρες της Καρμέλας - Τα νέα πρόσωπα που ''εισβάλλουν'' στην πρεμιέρα

Όλα όσα θα δούμε τη Δευτέρα 5/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: ''Χαμός'' στο χωριό μετά τις κατάρες της Καρμέλας - Τα νέα πρόσωπα που ''εισβάλλουν'' στην πρεμιέρα

Από τη Δευτέρα 5/9 αναμένεται να γίνουν πρεμιέρες για το κρατικό κανάλι και μάλιστα η σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' θα κάνει πρεμιέρα με προβολή νέων επεισοδίων, με τα νέα πρόσωπα, που θα μπουν στο σίριαλ και από ότι φαίνεται θα το απογειώσουν.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' τη Δευτέρα 5/9

Στάχτη και μπούρμπερη ευχήθηκε να γίνει ο Πλάτανος η Καρμέλα, και σαν κακιά μαφιόζα που είναι, δεν κάθισε να περιμένει να εισακουστεί η ευχή της, αλλά έβαλε το χεράκι της για να τη δρομολογήσει… μια ώρα αρχύτερα! Και κάπως έτσι, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να την κυνηγάει στους δρόμους της Ιταλίας με την ψυχή στο στόμα.

Στους ίδιους δρόμους τρέχει και μια καλόγρια, ιμιτασιόν όμως, με ένα κλεμμένο αβγό Φαμπερζέ, που μόνο ιμιτασιόν δεν είναι. Στον Πλάτανο, πάλι, ο Κανέλλος τρέχει για να γλιτώσει από μια αρκούδα, αφού ενός κακού… μύρια έπονται και το μπουρλότο της Καρμέλας φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

Η Σύλβια επιστρέφει για να στήσει… κοινόβιο στον Πλάτανο, δυνατό come back κάνει και η Βαλέρια όμως, έχοντας πολύ κακές διαθέσεις. Όλα αυτά τα δεινά, βέβαια, δεν πιάνουν μία μπροστά στον νέο κακό της ιστορίας μας, που έχει αποφασίσει να μην αφήσει τίποτα να του χαλάσει τα σχέδια.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: instagram - xairetamoutoplatano_official

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 6/9

Η Καρμέλα καβαλάει ένα κρις κραφτ, και μην την είδατε, και τα Πλατανιωτάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει, στην τοποθεσία Ιταλία. Τα πράματα δεν είναι καλύτερα ούτε στον Πλάτανο όμως, με τον παπά και τους κοινοβιακούς να ετοιμάζονται να παίξουν… ξύλο και τη Μάρμω να προσπαθεί να κάνει τον διαιτητή.

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια ετοιμάζεται για τα καλύτερα, μόνο που υπολογίζει χωρίς την Αγγέλα, η οποία είναι σίγουρη πως αυτά τα «καλύτερα» της ανήκουν δικαιωματικά. Όσο οι δυο ιδιοκτήτριες της «Τρουφέξ» κονταροχτυπιούνται, όλο το χωριό ψάχνει τον Κίτσουλα και δύο αδέρφια, που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά, ψάχνουν μια χαμένη τσάντα.

Κι ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής, ο Σίμος κάνει ένα λάθος, που θα φέρει τα πάνω κάτω… Νέες αφίξεις θα ταράξουν το μικρό «Γαλατικό» χωριό μας και καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως.