Μάθε πώς θα είναι οι διακοπές μαζί του ανάλογα με το ζώδιό του!

Μάθε πώς θα είναι οι διακοπές μαζί του ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα πρώτα μπάνια ήδη ξεκίνησαν, για τους extreme της παρέας, όμως εδώ και μερικές ημέρες οι συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές σίγουρα έχουν ανάψει και κάθε μέρα αυξάνονται όλο και πιο πολύ!


Ο καθένας με το κομπόδεμά του, δε πειράζει, είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, που ζούμε σε αυτή τη πανέμορφη χώρα, την Ελλάδα μας, που είναι γεμάτη από καταγάλανες θάλασσες, ζεστές θάλασσες και κρύες, εκεί κάπου στις Κυκλάδες, όμως είναι τόσο τέλειες και ανήκουν σε όλους εμάς!


Το κάθε ζώδιο, έχει και αυτό τις ιδιοτροπίες του! Κάποιοι είναι περισσότερο της παρέας και κάποιοι πιο μοναχικοί! Βέβαια, σε όλους αρέσουν, για αυτό πριν αποφασίσετε να κάνετε προτάσεις, που αργότερα θα τις μετανιώσετε, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά, ένα βλέφαρο που λέμε, στο τι τύπο ταξιδευτή, ανήκει ο κολλητός σας, ο σύντροφός σας, ο αδερφός σας, ο οποιοσδήποτε που θέλετε να σας ακολουθήσει στη καλοκαιρινή περιπέτεια αυτή!!


Κριός ο Ξεναγός!
Ο τύπος αυτός είναι τόσο φευγάτος, που δε θα το προλάβετε, ούτε στη πόρτα! Συνήθως ταξιδεύει μόνος του, πρώτη θέση, στα καλύτερα και δε περιμένει κανέναν! Όποιος θέλει να τον βρει, θα το κάνει! Καθόλου υπομονετικός στο να περιμένει τη παρέα, είναι και κάτι βήματα μπροστά, περισσότερες πιθανότητες έχει να καταλήξει ως ο ξεναγός της παρέας! Λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, για αυτό το νου σας, εσείς που θα θελήσετε να πάτε και μια βόλτα μαζί του! Φορέστε και ζώνη και κράνος!!


Ταύρος ο Άνετος!
Ο τύπος αυτός δε ξεκολλάει εύκολα από τη βάση του και τις ανέσεις του! Όμως ένα καλό ξενοδοχείο, ή το σπίτι κάποιου φίλου, θα είναι η αιτία να ξεφύγει για μερικές ημέρες! Οι ανέσεις και η ηρεμία πάνω από όλα! Δε του αρέσουν τόσο τα αεροπλάνα, θα προτιμήσει το τρένο, για να ονειρεύεται κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο ή τα καράβια, για να φύγει και το κακό το μάτι! Πολύ καλός για παρέα, σίγουρα δε θα πεινάσετε ποτέ, ούτε θα διψάσετε και θα κοιμηθείτε και αρκετά..!!


Δίδυμος ο Ζαβολιάρης!
Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! Ο τύπος αυτός, μια που θα του ρίξετε την ιδέα και μια που μπήκε στο αεροπλάνο και έφυγε! Ανεξάρτητος πολύ, ναι μεν της παρέας, όμως το βράδυ ενώ όλοι θα κοιμούνται, θα τη κάνει τη ζαβολιά του, μέχρι το πρωί! Θα είναι μαζί σας και δε θα είναι κιόλας, γιατί έχει πάντα παράλληλα και διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας! Πολύ γέλιο, αρκετή περιπέτεια, όμως μη του αρνηθείτε τη τρέλα, ή τις στιγμές που θα θέλει να απομονωθεί!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr