Ο Σπύρος Σαμοΐλης εκτός από κομμωτής και make up artist, που επιμελείται το καθημερινό beauty look της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή της «This is Spata Live», είναι πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας. Ο Σπύρος, μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό OK και αποκάλυψε το μυστικό για να πετύχει κάθε γυναίκα ένα ωραίο look.

«Ένα μυστικό για ωραίο look όλη την ημέρα είναι το σπαστό, κυματιστό μαλλί, τύπου wave hair. Αυτό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες , από μια κοπέλα 20 χρονών έως μια κυρία 55 ετών. Εξυπηρετεί όλα τα μήκη μαλλιών, ακόμη και το κοντό καρέ, που είναι φέτος στη μόδα, αλλά και τα μακριά μαλλιά.»

Δείτε ακόμη: Δείτε τα μυστικά της Monica Bellucci για να παραμένει νέα και όμορφη..!

Όσο, για ένα καθημερινό και πανεύκολο χτένισμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα μόνη της στη δουλειά της, ο Σπύρος προτείνει μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.

Τέλος, ο γνωστός hairstylist, μίλησε για τα αγαπημένα χτενίσματα της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου, των οποίων επιμελείται το look. «Στην Ντορέττα, αρέσουν πολύ τα σπαστά μαλλιά ή τα πολύ σγουρά, ενώ η Μαίρη προτιμά τα ίσια με ωραίες άκρες ή επίσης τα πολύ σγουρά.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 3 haircuts που δείχνουν το πρόσωπό σου πιο λεπτό

 

loading...