Μπορεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την παρουσία του στην επίσημε πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου να θέλησε να ρίξει τέλος στις φήμες που υποστήριζαν ότι οι δυο τους είναι στα μαχαίρια, ήρθε ο Δήμος Βερύκιος για να ανατρέψει τα πάντα!

Μέσα από το Happy Day της Τρίτης έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, τονίζοντας πολλές φορές ότι δεν μπορεί να είναι όλα μέλι γάλα με τον ηθοποιό και μάλιστα, σημείωσε πως περίμενε να δει ένα Αλ Τσαντίρι την κρίσιμη περίοδο για τις τηλεοπτικές άδειες, κάτι που τελικά δεν έγινε.

«Δεν ήρθα (σ.σ. στην πρεμιέρα) γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου κουτσαβάκι. Δεν ήθελα να στείλω λάθος μήνυμα, ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια, ότι με τον Λάκη είναι όλα μέλι γάλα. Για μένα δεν είμαστε οικογένεια πια. Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Θα ήταν προσβολή απέναντι στους εργαζόμενους του Alpha, εάν ερχόμουν στην πρεμιέρα. Εγώ τον Λάκη δεν τον είχα συμπολεμιστή μας στην πρώτη μάχη των 60 ημερών του τηλεοπτικού πολέμου που μαίνεται, δεν έχει τελειώσει. Ο Λάκης δεν ήταν με μας στην πρώτη μάχη, ήταν με τους άλλους, με τον Νίκο Παππά. Ήταν με τα σκυλιά του Βαλαωρίτη που μπήκαν μέσα στο χωράφι μας να μας χαλάσουνε το φύτρο. Δεν μπορώ στα μάτια και στα πρόσωπα των εργαζομένων του Alpha να έδινα χθες το μήνυμα ότι είναι όλα μέλι γάλα.»Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπε.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Μενεγάκη το ξέρει; Δείτε ποιον στενό συνεργάτη της παρουσιάστριας «άρπαξε» η Βανδή

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια! (Photos)

Τον έδωσε στεγνά! H αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη για την απιστία και το κινητό του Λιάγκα που «πάγωσε» τη Σκορδά (Βίντεο)

loading...