Αγνώριστη: Η Ελένη Φουρέιρα σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τον εαυτό της πριν από 10 χρόνια

Αγνώριστη: Η Ελένη Φουρέιρα σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τον εαυτό της πριν από 10 χρόνια

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν αυτό που λέμε «άστρο», αφού κατάφερε να γίνει από μέλος του girl band Mystique, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής σόουμπιζ.


Αν και αυτή την περίοδο την βλέπετε κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση (στη θέση κριτή του So You Think You Can Dnace), ίσως να μην θυμάστε πώς ήταν όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της. Κάντε κλικ στα επόμενα slides και δείτε όλες τις αλλαγές στην εμφάνισή της.






Λίγο πριν ξεκινήσει να γίνεται γνωστή, η Ελένη έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόμασταν την πορεία της στο μέλλον όταν βλέπουμε αυτή τη φωτογραφία.







Πριν ξεκινήσει την σόλο καριέρα της, με τα πλούσια μαλλιά της που την έκαναν να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.













Οι μήνες πέρναγαν και τα μαλλιά της γίνονταν ακόμα πιο εντυπωσιακά, ενώ εκείνη έμοιαζε όλο και πιο μαυρισμένη μέρα με τη μέρα.










Με αφέλειες στα σγουρά μαλλιά της – ένα look που δεν τολμούν πολλές με τον ίδιο τύπο τρίχας. Μας άρεσε πολύ!










Μακριά, μαύρα, ίσια μαλλιά και η Ελένη έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το συγκεκριμένο look υιοθέτησε ξανά πρόσφατα, αν και πριν από περίπου 10 μέρες τα έκοψε σε ένα stylish καρέ.










Ξανθιά, με αφέλειες και έντονο φιλάρισμα. Αν και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη σεζόν, κατά τη γνώμη μας δεν κολακεύει ιδιαίτερα την τραγουδίστρια.










Καθώς την έχουμε συνηθίσει να πειραματίζεται με πιο εκκεντρικά στιλ στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αυτό το κλασικό look μας ξενίζει πάνω της.










Αν και οι έντονες ρίζες κάνουν αυτό το look πιο σύγχρονο, συνεχίζουμε να μην είμαστε οι μεγαλύτεροι fan της εμφάνισής της όταν είναι ξανθιά.










Μακριά, φυσικά σγουρά μαλλιά: χωρίς αμφιβολία είναι το σήμα κατατεθέν της και χαιρόμαστε που το επαναφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.










Όχι, φυσικά και δεν «γλύτωσε» και αυτή από την εμμονή της σεζόν, aka το καρέ. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα live shows του SYTYCD, η Ελένη έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της, κομψό look μας έχει ενθουσιάσει.






Πηγή: instyle.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι σεξουαλικές «απαιτήσεις» του Ωνάση και της Κάλλας σόκαραν ακόμα και την Μαντάμ Κλοντ!

12 παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με τους διάσημους γονείς τους!

Η ανιδιοτελής αγάπη που έγινε Viral στο Instagram! Το γράμμα ενός άντρα στην γυναίκα του που πρέπει να διαβάσεις!