Μπορεί στην Ελλάδα το «Ρουά Ματ» να κόπηκε ξαφνικά και το τηλεοπτικό κοινό να μην είδε τα παρακάτω επεισόδια -σε αντίθεση με την Κύπρο-, αλλά το TV24 έψαξε και έμαθε το φινάλε της αγαπημένης σειράς!

Οι περισσότερες σχέσεις των αγαπημένων ηρώων δέχονται μεγάλες αλλαγές. Κάποιοι από αυτούς μένουν μόνοι τους, ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν επιτέλους το πραγματικό τους ταίρι. Βέβαια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο έχουν περάσει από σαράντα κύματα…
Μια από τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο χρόνων ήταν αυτή του Μάξιμου και της Ρουμπίνης. Ειδικά μετά την αποκάλυψη που έκανε η μητέρα της Ρουμπίνης στον άντρα, ότι με την Ιωάννα είναι αδερφές. Αυτό έχει σαν εξέλιξη να επέλθει μια σημαντική ρήξη στη σχέση τους. Μάλιστα, η Ρουμπίνη φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Και ενώ στην αρχή δεν του αποκαλύπτει τίποτα, μόλις το κάνει φαίνεται να γεφυρώνεται το χάσμα ανάμεσά τους και να έρχονται όλο και πιο κοντά. Ετσι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι καταλήγει να είναι μαζί και να κάνει μια νέα αρχή με το νέο μέλος της οικογένειας, όντας αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Ακόμη οι δυο τους υπόσχονται να μην ξανά πουν ψέματα ο ένας στον άλλον.

Δείτε ακόμη: Σούπερ αποκλειστικό! ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Τα πρώτα 10 επεισόδια του 2016, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!
Η Κατερίνα/Ευδοκία ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα που «εισέβαλαν» στη σειρά με σκοπό να φέρουν τα πάνω-κάτω και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον Μιχαήλ. Ηδη εδώ και λίγο καιρό ο άντρας και η μυστηριώδης γυναίκα έχουν έρθει πολύ κοντά. Και οι δύο καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για μια περιστασιακή σχέση αλλά για κάτι παραπάνω. Οπως και γίνεται. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του με την Κατερίνα/Ευδοκία, ενώ η Παυλίνα γυρίζει σελίδα.
Από την άλλη, η Ιωάννα φαίνεται να έχει βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου, συνεχίζοντας την ουσιαστική σχέση που έχουν δημιουργήσει και να σταματήσουν να αναζητούν κάτι… καινούριο. Οσον αφορά τη Μαρία; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει τη ζωή της με τη μοναχοκόρη της, τη Νεφέλη, ενώ στο ερωτικό κομμάτι όλα δείχνουν ότι μένει μόνη της. Πλέον ο Φίλιππος είναι… αλλού, ενώ ο Αντρέας έρχεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για όσα έχει κάνει και τη… μοναξιά. Τέλος, ο Δημήτρης βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη φάση στα προσωπικά του…

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ