Η απάντηση στο "τι θα φάμε σήμερα": 7 αλμυρές συνταγές για κάθε ημέρα της εβδομάδας μέχρι και 7/4

Το μενού που θα σε σώσει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά κι επειδή γνωρίζουμε καλά πως το καθημερινό ερώτημα όλων είναι το "τι θα φάμε σήμερα" το Youweekly.gr συγκέντρωσε 7 εύκολες και λαχταριστές συνταγές για κάθε ημέρα της εβδομάδας που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι για να μην έχετε κι αυτό το πρόβλημα στο μυαλό σας...

Τι να μαγειρέψεις αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα

Ένα από τα φαγητά που όλοι λατρεύουν και παρόλο που είναι απλό δύσκολα το πετυχαίνει κανείς είναι το mac and cheese. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, έχει την κατάλληλη συνταγή, που όλοι μπορούν να δοκιμάσουν και να κρατήσουν στο συρτάρι της κουζίνας τους, γιατί σίγουρα θα θέλουν να την φτιάξουν ξανά. Δείτε την εδώ!

Mac and cheese με μπεσαμέλ χωρίς αυγά
Argiro.gr

Τρίτη

Οι χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά για το οικογενειακό τραπέζι! Δείτε εδώ την πιο νόστιμη συνταγή αλλά και τα μυστικά για να ψηθεί τέλεια ώστε να βγει από το φούρνο ζουμερό και όχι σκληρή.

χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο
Argiro.gr

Τετάρτη

Γίγαντες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Δείτε εδώ την συνταγή της για να τους φτιάξετε εύκολα και να γίνουν νόστιμοι. Επίσης, μας έδωσε και όλα τα μυστικά της για να βγουν μαλακοί και μελωμένοι.

Γίγαντες στον φούρνο
Argiro.gr

Πέμπτη

Νόστιμη και γρήγορη κρεμώδης καρμπονάρα ψημένη στο φούρνο από τον σεφ Γιώργο Τσούλη. Η κλασική συνταγή αλλιώς που θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δείτε εδώ την συνταγή!

Καρμπονάρα φούρνου
Γιώργος Τσούλης

Παρασκευή

Ψητό συκώτι στο φούρνο μέσα σε 15 λεπτά με λεμόνι και ρίγανη. Πρόκειται για εύκολο γρήγορο φαγητό με πολύ λίγες θερμίδες. (δες εδώ την συνταγή)

Ψητό συκώτι στο φούρνο
Argiro.gr

Σάββατο

Αυτή η συνταγή για μακαρόνια με κόκκινη σάλτα Αραμπιάτα, θα γίνει η αγαπημένη σου (δες την εδώ). Είναι ακόμα και για αρχάριους και μπορείς να την φτιάξεις εύκολα και γρήγορα μέσα σε 20 λεπτά. Τα υλικά είναι απλά, όπως και το μαγείρεμα.

μακαρόνια με κόκκινη σάλτα Αραμπιάτα
Argiro.gr

Κυριακή

Μια από τις κλασικές συνταγές που αγαπάει όλη η οικογένεια είναι το λεμονάτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Είναι πολύ μαμαδίστικο! Βέβαια, όπως κάθε φαγητό, έτσι και αυτό έχει τα μυστικά του για να πετύχει και να βγει νόστιμο, ζουμερό μέσα και με ξεροψημένη πέτσα απέξω. Δες εδώ την συνταγή και τα μυστικά!

 λεμονάτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
Argiro.gr