Survivor 4: "Ανοίχτε την εστίαση από απόψε! Έχουμε χαρές!"

Το Twitter προβλέπει αποχώρηση Παππά και στήνει χορούς από τα «αποδυτήρια»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Ασημακόπουλος, Παππάς και Τριαντάφυλλος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor και το κοινό έχει δείξει ήδη την προτίμησή του για το ποιος θέλει να φύγει!

Οι δικαστές του Twitter διέκριναν υποκρισία στις κινήσεις του Αλέξη Παππά δεδομένου ότι θεωρούν ότι εκείνος έστησε το «σενάριο» για να προχωρήσει ο Ντάφυ στα όσα είπε να μην τον ψηφίσουν ενώ υπήρξαν και πολλοί που πρόβλεψαν την αποχώρησή του καλωσορίζοντάς τη με ανακούφιση και πανηγυρισμούς.

Οι καλύτερες ατάκες στο Twitter

Survivor  tweets
Survivor twitter
Survivor Παππάς

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.