«Η γη της ελιάς»: Χώρισαν Στάθης και Εύα και το twitter ''πήρε φωτιά''

Στα τάρταρα οι χρήστες, θέλουν ξανά μαζί το ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Η γη της ελιάς»: Χώρισαν Στάθης και Εύα και το twitter ''πήρε φωτιά''

Η υπομονή έχει και τα όριά της και η Εύα στη «Γη της Ελιάς» αποφάσισε να...ξαποστείλει το Στάθη, λόγω συμπεριφοράς. Παρόλο που της είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλει τον χώρο και τον χρόνο του, όταν βλέπεις ότι μια σχέση μένει στάσιμη, είναι λογικό να φτάσεις και κάπου στα όριά σου.

Ακριβώς αυτό συνέβη στην περίπτωση της Εύας, και έτσι ζήτησε από τον Στάθη να χωρίσουν. Ο Στάθης, από την πλευρά του δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει γνώμη στην Εύα και έδειξε σαν να μην τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χωρισμός. Δεν είναι βέβαια και ο πρώτος χωρισμός που βλέπουμε στο σήριαλ (δείτε εδώ ποιο άλλο γνωστό ζευγάρι χώρισε στα ξαφνικά).

Πως αντέδρασε όμως το κοινό του Τwitter

Οι χρήστες της γνωστής πλατφόρμας έγιναν έξαλλοι με τον Στάθη και τα tweets ζητούν μετά μανίας από τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου να τους κάνουν επιτέλους το χατίρι και να ξανασμίξει το ''φλογερό'' ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω μερικά μόνο από τα δεκάδες ''τιτιβίσματα'' :

Τουιτάρισμα για το χωρισμό Στάθη Ευας 3

Τουιτάρισμα για το χωρισμό Στάθη Ευας 4

Τουιτάρισμα για το χωρισμό Στάθη Ευας 2

Τουιτάρισμα για το χωρισμό Στάθη Ευας

Ένα νέο ζευγάρι θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, νέα πρόσωπα θα "εισβάλουν" στην αγαπημένη σειρά του κοινού, Γη της Ελιάς. Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου και την Βάσια Παναγοπούλου, για τους οποίους η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, μίλησε εκτενώς, το πρωί της Τρίτης 24/5, αποκαλύπτοντας ποιος θα είναι ο ρόλος τους.

Ο Κούλλης Νικολάου θα υποδυθεί τον Δημοσθένη, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου την Ασπασία. Θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι της σειράς, που θα φέρει τα πάνω κάτω για τους πρωταγωνιστές. Η ιστορία τους θέλει να είναι κάτοικοι του Πειραιά, οι οποίοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Μάνη.

Ο Δημοσθένης, μάλιστα, είναι ο ξάδερφος του Στάθη Καπερνάρου. Στην αρχή θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο που θα ξεγελάσει το κοινό, καθώς θα παραχωρήσει και τα χωράφια του στον Στάθη. Αργότερα, όμως, θα αποδειχθεί ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, που όλο αυτό το διάστημα έχει φέρει ολόκληρη την πόλη σε πανικό.