Άγριες Μέλισσες: Το Twitter τα έβαψε μαύρα με τον οριστικό χωρισμό Δρόσως και Κωνσταντή

Πήραν "φωτιά" τα tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter τα έβαψε μαύρα με τον οριστικό χωρισμό  Δρόσως και Κωνσταντή

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» βρίσκεται ένα βήμα πριν από το μεγάλο φινάλε καθώς οι εξελίξεις όπως παρακολουθούμε είναι ραγδαίες. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη χρονιά για την σειρά καθώς η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης είναι αισθητή, ωστόσο οι τηλεθεατές προσπαθούν να μην χάσουν επεισόδια μιας και η σχέση Δρόσως και Κωνσταντή έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να δείξουν την στεναχώρια τους καθώς η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι δεν άργησε να έρθει. Πάνω που οι περισσότεροι είχαν τις ελπίδες πως μια Σταμίρη θα καταλήξει με έναν ακόμη Σεβαστό, ο έρωτας που όλοι περιμέναμε να καταλήξει σε γάμο, καταλήγει σε επεισοδιακό χωρισμό.

Χαμός στο Twitter με τον χωρισμό Δρόσως - Κωνσταντή

Πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» - Το επικό spoiler από τον Ροϊλό και τον Δανίκα

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο) δύο από τους πρωταγωνιστές έριξαν ένα μεγάλο spoiler. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Ροϊλό και τον Κωνσταντίνο Δανίκα, τους οποίους πέτυχε το πρωί της Τρίτης 7/6 η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας δήλωσε πως εκείνος έκλαψε διαβάζοντας το τελευταίο σενάριο της σειράς, γεγονός το οποίο δεν συνηθίζει. «Εγώ που διάβαζα το τελευταίο επεισόδιο πριν μία εβδομάδα, έκλαιγα. Θα συμβεί κάτι που πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα και έβαλα και τα κλάματα, ήταν απίστευτα συγκινητικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Από την άλλη ο Αναστάσιος Ροϊλός μιλήσε φανερά πιο συγκρατημένος για το τέλος των Μελισσών. «Το τέλος ελπίζω να σας αφήσει ένα ωραίο συναίσθημα, να σας αφήσει γεμάτους», σχολίασε.