Survivor 5: «Η Σταυρούλα αισθάνεται Βαλάντης...» - Το Twitter έγινε πάλι έξω φρενών μαζί της

Την συγκρίνουν με τον Βαλάντη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η Σταυρούλα αισθάνεται Βαλάντης...» - Το Twitter έγινε πάλι έξω φρενών μαζί της

Στο αποψινό 30/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Σταυρούλα κατακεραύνωσε τον Άρη λέγοντας πως «αντί να γίνεσαι καλύτερος, μένεις ίδιος και χειρότερος». Η πρότασή της φαίνεται πως θύμισε τον Βαλάντη και οι χρήστες του Twitter έγιναν έξω φρενών μαζί της - για ακόμη μία φορά.

Η ατάκα έμοιαζε copy paste με εκείνη που είχε πει ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το «κράξιμο» στο Twitter ξεκίνησε με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Το Twitter δίκασε και πάλι την Σταυρούλα σαν άλλο Βαλάντη

Twitter κατα Σταυρούλας

Twitter δικάζει Σταυρούλα

Twitter κατα της Σταυρούλας

Twitter κατα Σταυρούλας

Ο μόνος που τη στήριζε ανέκαθεν ήταν ο Νίκος Γιάννης

Ο Νίκος Γιάννης έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5, στην εκπομπή «Love it». Έχοντας φύγει από το παιχνίδι, ο χορευτής βρίσκεται στο ξενοδοχείο πριν επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του ονόματος του, εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ χαρούμενος καθώς έφτασε στην τελική εξάδα, ενώ μίλησε καθαρά για τη σχέση του με την καλή του φίλη, Σταυρούλα.

«Με τα παιδιά είχαμε άψογες σχέσεις οπότε είχαμε πει όποιος και να φύγει είναι κερδισμένος. Πίστευα ότι επειδή είναι η πρώτη μου φορά, μετά από καιρό που είχα να βγω υποψήφιος, ή θα με κρατούσε ο κόσμος ή θα με έβγαζε. Τελικά η Μαίη ήταν τόσο δυνατή που με έδιωξε. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στους τέσσερις» είπε αρχικά ο Νίκος Γιάννης.

«Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι το στήριγμά μου σε όλη αυτήν την πορεία, σε όλες οι συζητήσεις που έχουμε κάνει, μου είχε πει πόσο δύσκολα έχει περάσει σε αυτή τη ζωή και πόσο πόλεμο έχει δεχτεί κι εκτός και εντός παιχνιδιού. Ήταν η καλύτερη γυναίκα παίκτρια μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορούσε να τη φτάσει καμία. Σέβεται, έχει αξιοπρέπεια, τιμά τους ανθρώπους που έχει δίπλα της.

Μπορεί να έπαιξε κάποιον ρόλο ότι δεν στήριξα τη Σταυρούλα και το κοινό να θύμωσε και να ήθελε να βρει έναν τρόπο να με τιμωρήσει και με τιμώρησε. Αν και θεωρώ ότι δεν έγινε έτσι. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου γιατί είναι μία απόφαση που έχει παρθεί και δεν μπορεί να αλλάξει. Το να μετανιώσεις είναι κάτι που θα σου δημιουργήσει ενοχές και τύψεις. Χάρηκα που αποχώρησα εγώ και όχι η Σταυρούλα γιατί θα ένιωθα κάπως άσχημα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει «αγκάθι» στις σχέσεις του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Νίκος Γιάννης αναφέρθηκε και σε κάποιους ακόμα συμπαίκτες του. «Με τον Άρη Σοϊλέδη δεν έχουμε μαλώσει» διευκρίνισε. Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ήταν πάντα ανταγωνιστικός μαζί μου ίσως επειδή είμαι και εγώ από τον καλλιτεχνικό χώρο».