«Βρήκα καινούριο χαρτάκι με παραγγελίες» - "Σάλος" στο twitter για το Survivor All Star

Αρνιά, κοκορέτσια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βρήκα καινούριο χαρτάκι με παραγγελίες» -

Μπορεί αυτές τις ημέρες το Survivor All Star να μην προβάλλεται στην τηλεόραση, καθώς όλες οι εκπομπές, τα ριάλιτι και οι σειρές "κατέβασαν ρολά" λόγω Πάσχα, ωστόσο οι τουιτεράδες δεν έχουν ησυχία, αφού η πλατφόρμα έχει γεμίσει με σχόλια και ξεκαρδιστικά μηνύματα για τους παίκτες και τον τρόπου που θα περάσουν εκείνοι τις "διακοπές" τους (δείτε εδώ ποιος θα τραγουδήσει στο party της ένωσης την επόμενη εβδομάδα).

Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη για την λίστα που είχε ετοιμάσει κάποιος από τους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ ποιος είναι τελικά, αφού ο Γκότσης αποκλείστηκε από τις επιλογές), έπεσε τρελό τρολάρισμα σχετικά με τις υποτιθέμενες παραγγελίες που θα κάνουν στους λόκαλς όσοι έχουν παραμείνει για το αρνί, το κοκορέτσι και όλα τα συναφή που μπορεί να λιγουρεύονται.

"Κλάμα" στο twitter για το Survivor All Star Πάσχα edition

Survivor All Star αρνί

Survivor All Star αρνί Πάσχα

Survivor All Star αρνί παραγγελίες

Survivor All Star αρνί twitter

Survivor All Star αρνί Μάριος Πρίαμος

Ζευγάρι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, προκάλεσε μεγάλο "σούσουρο" γύρω από το όνομά του πριν ακόμα μπει στο Survivor All Star κι αυτό λόγω της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν φαίνεται να έχει ποια αυτή την "ταμπέλα", αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος τα πράγματα είναι περίπλοκα μεταξύ τους. Αυτό, σε συνδυασμό, λοιπόν, με το ταξίδι της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Αμερική (δείτε εδώ ότι δεν κρύβουν τον έρωτά τους) φούντωσε τις φήμες χωρισμού, έτσι για πολλούς ο personal trainer είναι ελεύθερο πουλί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο ριάλιτι επιβίωσης, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του πρώτου με μία άλλη παίκτρια του σόου, η οποία είναι και φρεσκοχωρισμένη. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή που παντρεύτηκε, αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες και αμέσως μετά μπήκε στον νέο κύκλο της παραγωγής του ΣΚΑΙ.

Το twitter δηλαδή, έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του, αφού οι περισσότεροι αναφέρουν πως λογικά οι δυο τους είναι το ζευγάρι που έχει επιλέξει να μην προδώσει κανείς και γι' αυτό θεωρούν πως η Σταυρούλα έκλαψε μόλις την μετέφεραν στην Μπλε ομάδα, χωρίς εκείνον. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι είναι η ίδια με τον Νίκο Μπάρτζη.