Κολωνός: «Έχω δεχτεί ήδη κι άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Απόστολο Λύτρα

«Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: «Έχω δεχτεί ήδη κι άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο» - Αποκάλυψη

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα ήταν εκείνη η οποία είχε εκδίσει πρώτη την ανήλικη κόρη της -δείτε επίση εδώ τα φρικιαστικά μηνύματα που έστελνε στην σύζυγο του 53χρονου.

Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισής της είναι ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και στις κάμερες αναφορικά με την υπόθεση που έχει καταφέρει να απασχολήσει το πανελλήνιο μιας και εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικες. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα.

Οι 213 αν υπάρχουν πρέπει να λογοδοτήσουν παρότι θα υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία για το τι αδίκημα θα αντιμετωπίσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή, άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα.

Η μητέρα είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου.

Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης - «Θέλω ο 53χρονος να τιμωρηθεί»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκείπτουν την ανήλικη την είχει εκδίδει για πρώτη φορά η ίδια της η μητέρα -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν βγει στην φόρα, στην κατάθεσή της στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη είχε πει χαρακτηριστικά στην Αστυνομία πως: «Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε.

Κάποιες φορές ερχόταν και αυτός μαζί στα ραντεβού. Ο 53χρονος ερχόταν και αυτός μαζί μου στα ραντεβού. Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού».