Η Πάολα φόρεσε τον απόλυτο συνδυασμό - Εσύ θα δοκιμάσεις cowboy μποτάκια με μίνι φόρεμα;

Είναι για τις πιο τολμηρές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πάολα φόρεσε τον απόλυτο συνδυασμό - Εσύ θα δοκιμάσεις cowboy μποτάκια με μίνι φόρεμα;

Η Πάολα φόρεσε τον απόλυτο συνδυασμό και προκάλεσε "ταραχή"! Εσύ θα δοκιμάσεις cowboy μποτάκια με μίνι φόρεμα; Είναι από τους πιο τολμηρούς συνδυασμούς, που όμως βγήκαν αντάξιοι!

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να δημιουργήσουν μια διαφορετική "αύρα" γύρω τους τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την πρόταση της τραγουδίστριας.

Η ίδια είναι γνωστή για τις καλές στυλιστικές της επιλογές, αλλά και για την εκκεντρικότητά της. Κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και την πρόσφατη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου βρίσκεται.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο - κοντό φόρεμα με άσπρες - μαύρες καουμπόικες μπότες, κάνοντας τους πάντες γύρω της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια εσείς γνωρίζατε πως η κόρη της έχει δεύτερο όνομα; Θα τραβάτε τα μαλλιά σας!

Η Πάολα εκτός από τον απόλυτο συνδυασμό με τα cowboy μποτάκια είχε φορέσει στενό φόρεμα και «τρέλανε» του θαμώνες του κέντρου που εμφανίζεται - Έχει κορμί «λαμπάδα»

Κορμί «λαμπάδα» έχει η Πάολα και το αποδεικνύει καθημερινά με τις στιλιστικές της επιλογές. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη, «τρέλανε» τους θαμώνες με το στενό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί εκρηκτικές εμφανίσεις πάνω στην πίστα. Επιλέγει φούστες και φορέματα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην showbiz και όχι άδικα.

Σε μια από τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου θα τραγουδάνε για λίγες ακόμη ημέρες η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη, φόρεσε ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα που μοίρασε «εγκεφαλικά» σε όσους πήγαν να την απολαύσουν.

Η τραγουδίστρια έχει άψογες αναλογίες και το απέδειξε, ενώ απίστευτη ομορφιά έχει και η κόρη της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Πάολα μπουζούκια

Να πούμε πως η Πάολα έχει αγαπημένα μποτάκια που φοράει συνέχεια στην πίστα.