Κατερίνα Λέχου: Το αξεπέραστο στυλ μιας "κυρίας"

Η minimal επιλογές της που ξεχωρίζουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πει το πιο σωστό για την Κατερίνα Λέχου: “Είναι ερωτική ερήμην της”. Το νεανικό της πρόσωπο όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει το ίδιο με ελάχιστες ρυτίδες και χωρίς παρεμβάσεις, ενώ το αξεπέραστο στυλ της δηλώνει ξεκάθαρα την έμφυτη κομψότητα μια "κυρίας". Χωρίς να βγάζει μάτι, κάθε σύνολο ταιριάζει στην προσωπικότητά της και απογειώνει τον χαρακτήρα της. Γιατί εκείνη έχει μάθει να... φοράει τη μόδα και τις τάσεις (δες εδώ τα trends 2023) και όχι να τη φοράνε!

“Μου είναι παγερά αδιάφορος ο ρατσισμός της ομορφιάς” έχει δηλώσει η ίδια εκ του ασφαλούς μάλλον γνωρίζοντας ότι δεν έχει ανάγκη το βαρύ μακιγιάζ για να κρύψει κάτι. Όσο για τη σιλουέτα της, εμείς θα τη χαρακτηρίζαμε συνεπή και προνοητική, γιατί σε όλη της τη ζωή έχει σε πρώτο πλάνο τη διατροφή (ανά τρεις ώρες τρώει μικρά γεύματα) και την άσκηση (γιατί μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την μέση της λόγω ύψους, έχει στοχεύσει στην μυϊκή της ενδυνάμωση) που την κρατά σε τέλεια φόρμα. Έτσι καταλαβαίνεις αμέσως γιατί όλα τα outfits "γράφουν" πάνω της - ειδικά οι minimal επιλογές που αγαπά ιδιαίτερα.

Statement κοσμήματα: 7 τάσεις 2023 που αποδεικνύουν πως το "less is more"

To λιτό στυλ της είναι αξεπέραστο

Aγαπημένο γκρι σακάκι

λέχου σακάκι

Είναι το item στην ντουλάπα της που μαζί του δημιουργεί τα αγαπημένα της ανδρόγυνα looks, που τη συνοδεύουν στις βραδινές εξόδους της. Η Κατερίνα ξέρει καλά από κομψότητα και στυλ, οπότε με μερικές δικές της πινελιές στο look, μεταμορφώνει και την πιο minimal εμφάνιση. Τι σημαίνει αυτό; Μια ζώνη, ένα trendy clutch και ένα πολύσειρο κολιέ γίνονται οι “άσοι” στο μανίκι της για ένα στοχευμένο outfit στις εκάστοτε τάσεις.

5 σακάκια που οι influencers έχουν ήδη βάλει στην ντουλάπα τους!

λέχου στυλ

Tο Zara έχει εκπτώσεις στα πιο μοδάτα παπούτσια

Minimal βραδινά σύνολα

λέχου φόρεμα

Τα βραδινά της σύνολα ποτέ δεν “βγάζουν μάτι, αλλά κερδίζουν τις εντυπώσεις με την minimal κομψότητά τους. Άλλωστε, η Κατερίνα είναι υπέρμαχος της απλότητας, οπότε προτιμά να ποντάρει σε καλής ποιότητας υφάσματα αλλά και σε πρωτότυπους συνδυασμούς που κάνουν εύκολα δήλωση μόδας. Τα ψυχεδελικά εμπριμέ και τα φωτεινά χρώματα συνδυάζονται ιδανικά με μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να δημιουργήσει άπειρα looks σε διαφορετικό στυλ κάθε φορά.

λέχου παντελόνα

Chic sporty

λέχου τζιν

To total denim με βασικά jean κομμάτια είναι το αγαπημένο της casual και ταυτόχρονα κομψό σύνολο, που τη συνοδεύει όχι μόνο στις πρωινές της βόλτες στην πόλη αλλά και στις απογευματινές θεατρικές της... αποδράσεις, όταν θέλει να είναι άνετη και elegant ταυτόχρονα. Η ίδια ποντάρει συνήθως σε head-to-toe denim (όπως και πολλές παρουσιάστριες που έχουν επιλέξει το εν λόγω στυλ), ενώ συνδυάζει τα jean της με ταμπά αξεσουάρ. Αποτέλεσμα; Η έμφυτη κομψότητά της δεν περνά απαρατήρητη όπου κι αν δώσει το "παρών".