Kαλοντυμένες & Κακοντυμένες στο Kick off party Madwalk 2023

Τα up & down στα looks των επώνυμων κυριών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Kαλοντυμένες & Κακοντυμένες στο Kick off party Madwalk 2023

Μια μεγάλη γιορτή της μόδας ετοιμάζεται σιγά-σιγά να πάρει σάρκα και οστά τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 για 13η χρονιά και χτες το βράδυ λαμπερές επώνυμες έδωσαν το "παρών" στο Kick off party Madwalk 2023, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις και τα σούπερ μοδάτα και stylish looks που επέλεξαν. Το Madwalk είναι το πιο λαμπερό show στον χώρο της μόδας και της μουσικής, συνδυάζοντας τα δύο αυτά στοιχεία σε ένα υπέρλαμπρο event, που όλοι περιμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία. Η πρώτη γεύση, πάντως, μας έδειξε ξεκάθαρα πως οι celebrities φόρεσαν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο μαζί με trendy outfits και μας έδωσαν μια γεύση μόδας και λάμψης! Το youweekly.gr ήταν εκεί και μας δείχνει τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν για τα καλά...

4 επώνυμες καλοντυμένες & κακοντυμένες στο Kick off party Madwalk 2023

Βίκυ Καγιά, που θα είναι και η παρουσιάστρια του event, Ιωάννα Τούνη, Ραμόνα Βλαντή και Έλενα Γαλίφα έδωσαν το "παρών" στο πάρτι, επιλέγοντας η καθεμία ξεχωριστά σύνολα που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά τους και ταυτόχρονα κάνουν δήλωση μόδας πάνω τους. Με to-the-point στοιχεία απευθείας από τα διεθνή catwalks και τις τάσεις αλλά και με μικρά σφαλματάκια στις επιλογές τους, ας ρίξουμε μια ματιά στο look της καθεμίας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Βίκυ Καγιά

καγιά

Once a model, always a model, που λέει και η... λαϊκή ρήση, η Βίκυ Καγιά έδωσε για άλλη μία φορά τα... στυλιστικά της ρέστα, ποντάροντας στο κλασικό μαύρο χρώμα, με αρκετές δόσεις λάμψης, όπως επιτάσσουν οι τάσεις φυσικά (δες εδώ το πιο λαμπερό φόρεμα της σεζόν). Για την βραδιά επέλεξε Chanel και majeparis, ενώ τα φλας στάθηκαν στα υπέρκομψα διχτυωτά της καλτσάκια (και η Victoria Beckham τα προτιμά φέτος), που αναδείχτηκαν μοναδικά με τα ρετρό γοβάκια της με μπαρέτα, δημιουργώντας μία από τις πιο στοχευμένες εμφανίσεις της βραδιάς. Εύγε Βίκυ!

Ιωάννα Τούνη

τούνη

Ένα bodycon φόρεμα απο τη συλλογή της Bubblegun επέλεξε η διάσημη influencer, υιοθετώντας την τάση-cut-outs στο φόρεμα, που κάνει θραύση φέτος. Η "γοργονέ" εικόνα της τονίστηκε ακόμα περισσότερο με το χτένισμά της, ενώ τα αξεσουάρ της, ήτοι mini bag και ψλοτάκουνα πέδιλα λειτούργησαν αποθεωτικά στο κατά τα άλλα minimal θηλυκό της look.

Think pink: Το ροζ φόρεμα που θα κάνει update στο barbiecore στυλ σου

Έλενα Γαλίφα

γαλύφα

Πίσω στα 80s μάς μετέφερε η Έλενα, επιλέγοντας διχρωμία και κομμάτια Zara και Libelloula που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μαύρο loose γιλέκο με bold bralette, έκανε δήλωση μόδας, ενώ το κατακόκκινο καμπάνα παντελόνι της δείχνει ξεκάθαρα πως η τάση βυνίλ δεν είναι ποτέ... ξεπερασμένη. Το σύνολο θα ήταν... απογειωτικό εάν οι γόβες της ήταν μαύρες και όχι χρυσαφί.

Ραμόνα Βλαντή

ραμονα

Κι εδώ έχουμε μια εμφάνιση βγαλμένη από... το παρελθόν, με την στυλίστρια να δίνει έμφαση στην τάση "μάξι φούστα", επιλέγοντας ένα bold κομμάτι μαύρο κομμάτι από βυνίλ Nika, αφήνοντάς το να κάνει fashion statement από μόνο του, συνδυάζοντάς το με ένα minimal λευκό πουκάμισο. Top επιλογή στην περίπτωσή της τα επίσης βυνίλ γάντια που κάνουν τη διαφορά.