Οι καλύτερες εμφανίσεις του star street style για το 2023: Τα 10+1 (χρήσιμα!) μυστικά styling που μάθαμε φέτος από τις επώνυμες

Σούπερ στυλάτα looks που μας εντυπωσίασαν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η μόδα του street style, αυτή που επέλεξαν οι αγαπημένοι μας celebrities για το 2023, μας έχει εκπλήξει με θετικό τρόπο. Χάρη, κυρίως, στην "ήσυχη" πολυτέλεια, η οποία επανήλθε στο προσκήνιο το 2023, γίναμε μάρτυρες του less is more, όπου τα minimal, όχι πολύ εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ κυριάρχησαν κατά κόρον στα looks, επιλέγοντας σύνολα που μπορούν πραγματικά να αναδειχθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. .

Μάλιστα, 11 αγαπημένες μας επώνυμες ξεχώρισαν με τις επιλογές τους στους δρόμους της πόλης και λίγο πριν φύγει το 2023 εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες εμφανίσεις τους, που τις έκαναν να ξεχωρίσουν στο street style.

Oι περισσότερες υιοθέτησαν τις τάσεις της σεζόν, άλλες έβαλαν μια δική τους προσωπική πινελιά στο outfit αλλά όλες τους δημιούργησαν σύνολα για κάθε στυλ, που μπορείς και εσύ εύκολα να υιοθετήσεις. Έτσι δεν έχεις παρά να δεις τα looks τους και να σημειώσεις τα style tips τους, που θα απογειώσουν και το δικό σου στυλ.

11 εμφανίσεις street style των επωνύμων και τα μυστικά του στυλ τους

Κατερίνα Καινούργιου - Η εμπριμέ φούστα συνδυάζεται με μαύρη μονοχρωμία


Trends: ΟΙ over-the-knee μπότες και η μεγάλη tote bag της Κατερίνας Καινούργιου.

Style tip: Μια slip εμπριμέ φούστα (δες τις τάσεις της εποχής) θα λειτουργήσει σαν κόσμημα επάνω σου, οπότε συνδύασέ την με μαύρα για την αφήσεις να κάνει δήλωση μόδας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Tο μπορντό χρώμα είναι must-have

Trends: Το χρώμα της εποχής είναι απαραίτητο στην ντουλάπα μας, ενώ ένα βελούδινο ντραπέ φόρεμα σαν της Σταματίνας Τσιμτσιλή φοριέται με πολλούς τρόπους.

Style tip: Tα ασημί metallic γοβάκια αυτόματα μεταμορφώνουν το απλό αυτό κομμάτι και είσαι έτοιμη για να βγεις το βράδυ!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το animal print φοριέται σε total look

Trends: Το animal print καλσόν, που δημιουργεί μια κομψή "μονοχρωμία", και η φαρδιά κορδέλα στα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βάζει μια ρετρό πινελιά στο σύνολο.

Style tip: Τόνισε τον vintage χαρακτήρα του look με statement σκουλαρίκια, που παραπέμπουν στη δεκαετία του '80!

Ελένη Μενεγάκη - Το κοντομάνικο πλεκτό φοριέται πάνω από πουκάμισο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Trends: Το πολυαγαπημένο vintage πλεκτό πουλοβεράκι με κοντά μανίκια λειτουργεί και σαν γιλέκο πάνω από πουκάμισο, ενώ οι μπαλαρίνες βάζουν μια balletcore κοριτσίστικη πινελιά στο look.

Style tip: To πράσινο χρώμα της Ελένης Μενεγάκη είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος την άνοιξη, μαζί με άλλες φυσικά, που κάνει τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς με άλλα χρώματα - δες το χρώμα της χρονιάς για να πάρεις ιδέες.

Ελένη Χατζίδου - Το slip dress φοριέται με αθλητικά

Trends: Το μάξι lingerie τύπου φόρεμα ισορροπεί άριστα στην καθημερινότητα εάν το φορέσεις με αθλητικά παπούτσια (διάλεξε ένα ζευγάρι μέσα από τις τάσεις).

Style tip: Προτίμησε ένα αέρινο κομμάτι, όπως της Ελένης Χατζίδου, για μια πιο φινετσάτη εμφάνιση και όχι κάποιο "κολλητό" φόρεμα γιατί θα δείξεις κιτς.

Ελεονώρα Μελέτη - Το λευκό παλτό είναι συνώνυμο του χειμώνα

Trends: Το μάξι oversized λευκό παλτό αυτόματα δείχνει το look ακριβό, ενώ δημιουργεί εύκολα κομψά looks με ό,τι κι αν το συνδυάσεις.

Style tip: Βάλε ένα πουλόβερ στο ίδιο χρώμα μέσα από το παντελόνι σου και δέσε μια ζώνη στη μέση, για να δημιουργήσεις το εφέ της κομψής σιλουέτας όπως έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελένη Τσολάκη - Το ανδρόγυνο κοστούμι είναι φουλ... θηλυκό

Trends: Το pinstripe σχέδιο αποτελεί μεγάλη τάση του χειμώνα, ενώ το loose κόψιμο του κοστουμιού βοηθά στο να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Style tip: Για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου αντίγραψε την Ελένη Τσολάκη και φόρεσέ το με ένα crop top από μέσα, ενώ για μια πιο minimal εμφάνιση προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο.

Φαίη Σκορδά - Το κλασικό "ταγεράκι" αποκτά μοντέρνα εικόνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Trends: Η αναβίωση του ρετρό στη μόδα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος στο street style - και η Φαίη Σκορδά το ξέρει καλά. Ένα κλασικό ασπρόμαυρο ταγέρ κάνει τη διαφορά!

Style tip: Η μεγάλη tote bag και τα μοδάτα γυαλιά βάζουν τις μοντέρνες πινελιές στο look.

Σίσσυ Χρηστίδου - Το καμηλό παλτό έχεις διαχρονική αξία στη μόδα

Trends: Η δερμάτινη φούστα και η κρουαζέ μπλούζα σε μαύρο χρώμα βρίσκουν το ιδανικό combo σε ένα all-time classic καμηλό παλτό, δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Style tip: Τα λιτά χρυσαφί κοσμήματα συμπληρώνουν το κλασάτο look, που θα γίνει το αγαπημένο σου για το γραφείο.

Ναταλία Γερμανού - Η παντελόνα με παγέτες συνδυάζεται με T-shirt

Trends: Πέρασε η εποχή που οι παγέτες ήταν μόνο για το βράδυ. Φόρεσέ την με απλά μπλουζάκια και αθλητικά όπως η Ναταλία Γερμανού και κάνε δήλωση μόδας.

Style tip: Το γαλάζιο χρώμα θα το βλέπεις παντού όλη την άνοιξη!

Μπέττυ Μαγγίρα - Η oversized denim παντελόνα αποκτά girly στυλ με ένα crop πουκάμισο

Trends: Το "πιο φαρδύ, πεθαίνεις" παντελόνι ανεβαίνει ψηλά στη μέση και γίνεται κομψότερο. Το crop πουκάμισο δημιουργεί μια κοριτσίστικη φιγούρα στην Μπέττυ Μαγγίρα με αρκετές δόσεις ρετρό.

Style tip: Οι μυτερές γόβες προσθέτουν θηλυκές πινελιές στο σύνολο και τονίζουν την κομψότητα του look.