Τατιάνα Στεφανίδου: Ανακαλύψαμε τα 10 must-have στην ντουλάπα της

Κλασικά, διαχρονικά και μοδάτα κομμάτια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι από τις πιο καλοντυμένες και elegant γυναίκες της εγχώριας showbiz, που κάθε της εμφάνιση είναι απόλυτα στοχευμένη τόσο στις τρέχουσες τάσεις όσο και στο προσωπικό της στυλ. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια γυναίκα με class και upper αισθητική, οπότε τα κομμάτια που βάζει στην ντουλάπα της είναι κλασικά, διαχρονικά και σίγουρα μοντέρνα.

Το youweekly.gr άνοιξε την ντουλάπα της και ανακάλυψε τα 10 must-have, που τη βοηθούν να δημιουργήσει στυλάτα looks, που αντικατοπτρίζουν τα trends του 2024 και θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα. Από casual παλτό και τζιν παντελόνια μέχρι μοδάτα tweed και φορέματα, η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να υπερηφανεύεται για την κομψότητά της αλλά και για τον τρόπο που απογειώνει κάθε outfit - από το πιο απλό μέχρι το πιο glam.

10 must-have στην ντουλάπα της Τατιάνας Στεφανίδου

Δεν δυσκολευεται να δημιουργήσει all-day looks ανάλογα με την περίσταση, ενώ στην εκπομπή της είναι πάντα κλασάτη και υπέρκομψη. Η αγάπη της για τη μόδα αλλά και οι τέλειες αναλογίες της συμμαχούν για ένα εξαιρετικό στυλιστικό αποτέλεσμα, που δεν περνά απαρατήρητο. Δες, λοιπόν, σε ποια κομμάτια... ορκίζεται και πώς τα συνδυάζει στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Δερμάτινη μίντι φούστα

Tip: Προτιμά μία ψηλόμεση με βολάν στο τελείωμα, που κολακεύει τη σιλουέτα και ψηλώνει τον κορμό. Το μαύρο χρώμα ταιριάζει με όλα και θα τη φοράει για χρόνια, επικαιροποιώντας την με ένα μοδάτο top.

Λευκό παλτό

Tip: Είναι από τα κομμάτια-κλειδί και big trend τον χειμώνα, αφού φοριέται εύκολα πάνω από ένα μαύρο φόρεμα το βράδυ και τον τζιν παντελόνι σου (όπως η Τατιάνα) σε μια πρωινή βόλτα. Highlight: Το πετυχημένο layering με το σακάκι της.

Ντραπέ φόρεμα

Tip: Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν αλλά και την αγαπημένη της Victoria Beckham που τα λατρεύει, η Τάτι επιλέγει ένα ντραπέ μίνι φόρεμα για τις εξόδους της. Μάλιστα, το μοβ χρώμα δείχνει ακόμα περισσότερο τις στυλιστικές της γνώσεις, αφού είναι Νο1 trend.

Μαρινιέρα

Tip: Θα το φορέσει με φούστα το ίδιο καλά όπως και με τζιν, αφού αυτό το διαχρονικό κομμάτι της γαλλικής φινέτσας βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή επάνω της. Με tailored σακάκι, τζιν παντελόνι, ψηλοτάκουνα και μια chain bag δημιουργεί ένα chic look. Προτίμησε μαύρο χρώμα, για να το φοράς για πάντα.

Loafers

Tip: Είναι το παπούτσι του χειμώνα και η Τάτι το αναδεικνύει με κάπρι παντελόνι. Το look ανεβαίνει πολλά levels κομψότητας μέσα από την επιλογή ενός φούξια cardigan.

Loose παντελόνα

Tip: Το γκρι είναι το χρώμα του χειμώνα για το 2024 και δημιουργεί σε μονοχρωμίες πολυτελή looks, που μοιάζουν ακριβά. Αυτόματα ένα minimal σύνολο απογειώνει το quiet luxury style - που υιοθετεί η Ελένη Μενεγάκη.

Grandpa πουλόβερ

Tip: Η ρετρό τάση εφαρμόζεται ιδανικά με την επιλογή ενός καρό πουλόβερ, με το λευκό πουκάμισο από μέσα να αποτελεί τον top συνδυασμό.

Πλεκτό γιλέκο

Tip: Κολεγιακό ή και σχολικό, αυτό το αμάνικο πλεκτό πουλόβερ φοριέται το ίδιο καλά με τζιν αλλά και με chino παντελόνι. Η μονοχρωμία του λευκού από μέσα δημιουργεί αυτόματα ένα "ακριβό" look.

Pied de poule φούστα

Tip: Η αγαπημένη της Coco Chanel και της Τατιάνας, που αποτελεί κλασική αξία στην ντουλάπα της. Την προτιμά συνδυασμένη με λευκό πουκάμισο, αλλά και με μαύρο ζιβάγκο και ψηλές μπότες, για μια πιο casual-chic εμφάνιση.

Slouchy boots

Tip: Οι "ζαρωμένες" μπότες κάνουν δήλωση μόδας με όποιο σύνολο κι αν επιλέξεις να τις φορέσεις. Το nude χρώμα ταιριάζει με όλα, ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή μέ ένα λευκό φόρεμα.