Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις φόρεσε την κορυφαία τάση της άνοιξης - Ένα κοστούμι από τα Zara που ξεπουλάει

Στο χρώμα που θα γινει το αγαπημένο μας τους επόμενους μήνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@katken85
instagram@katken85

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες, είτε την απολαύσεις στο πλατό της εκπομπής της είτε τη δεις στους δρόμους της πόλης. Οι εμφανίσεις της ακολουθούν πάντα τις τρέχουσες τάσεις, που τις μπλέκει αριστοτεχνικά με all-time classic κομμάτια, αναδεικνύοντας αβίαστα την κομψότητά της και το upper στυλ της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να αναδείξει κάθε outfit με τον ίδιο κολακευτικό τρόπο, αφού η καλλίγραμμη σιλουέτα της αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Η ίδια δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες, στα basic items μιας capsule γκαρνταρόμπας, που συνδυάζει με τα trends που "παίζουν" κάθε σεζόν, δημιουργώντας looks που κάνουν τη διαφορά όπου κι αν δώσει το "παρών".

Η αγάπη της στις casual εμφανίσεις είναι γνωστή, επιλέγοντας άνετα και στυλάτα ρούχα, που αναδεικνύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όπως έκανε και χθες με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα loose κοστούμι από τα Zara, στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης, αφού το baby blue είναι από τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα της άνοιξης και θα το βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής.

Μάλιστα η ίδια το προτιμά το γαλάζιο χρώμα συχνά στις επιλογές της, καθώς είναι ένα φινετσάτο χρώμα και αυτόματα δείχνει το look ακριβό και πολυτελές.

Η Κατερίνα Καινούργιου με κοστούμι από τα Zara που ξεπουλάει

Έχουμε κάνει την έρευνά μας για τα top χρώματα της άνοιξης -και η Κατερίνα Καινούργιου το ίδιο- βλέποντας πως πέρα από το ροδακινί (aka Peach Fuzz) που είναι το χρώμα της χρονιάς, το ντελικάτο γαλάζιο γίνεται μανία και must-have απόχρωση της σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου το επέλεξε σε ένα στυλάτο κοστούμι από τα Zara, που γίνεται sold-out και θα το βολευτούμε πολύ. Αποτελείται από ένα loose ψηλόμεσο παντελόνι και σταυρωτό σακάκι, ενώ εκείνη το συνδύασε με ένα ριπ τοπ σε λευκό χρώμα, δημιουργώντας μια casual-chic εμφάνιση.

Απόκτησε κι εσύ το κοστούμι από τα Zara

γαλάζιο σακάκι

Σταυρωτό σακάκι, €59,95 - Θα το βρεις εδώ

γαλάζιο παντελόνι

Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με

λευκό κορμάκι

Λευκό κορμάκι με τιράντες, €12,95 - Θα το βρεις εδώ

λευκά πέδιλα

Πέδιλα, €29,95 - Θα τα βρεις εδώ