H γαλάζια καμπαρντίνα της άνοιξης που χρειάζεσαι τώρα

Δες πώς φορέσεις το must-have πανωφόρι της σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H γαλάζια καμπαρντίνα της άνοιξης που χρειάζεσαι τώρα

Kλασικό κομμάτι που (θα έπρεπε να) περιλαμβάνει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα γιατί είναι βολικό, ιδανικό για τον ανοιξιάτικο καιρό και μοδάτο, αφού μαζί του θα κάνεις πολλούς trendy συνδυασμούς! Φέτος παίζει πολύ το γαλάζιο χρώμα για την άνοιξη (τουλάχιστον μέχρι να καλοκαιριάσει εντελώς), αφού μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου. (τσέκαρε εδώ και τα υπόλοιπα χρώματα που πρέπει να βάλεις στη λίστα των αγορών σου)

WHY IT WORKS

Πολύ πιθανόν να έχεις ήδη μία στη συλλογή σου ή να βρίσκεται στην ντουλάπα της μαμάς σου. Ακόμα, όμως, κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει μια καμπαρντίνα. Μας διευκολύνει στις μεταβατικές περιόδους του φθινοπώρου και της άνοιξης (όπως τώρα, μαζί φυσικά και με τα υπόλοιπα αγαπημένα πανωφόρια της σεζόν) ενώ το ελαφρύ ύφασμά της την καθιστά ιδανική για στυλάτα και άνετα looks όλη μέρα. Ενώ είναι ένα πολύ basic κομμάτι, αν την επιλέξεις σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια θα την ταιριάξεις με πολλά ρούχα που ήδη έχεις, «φρεσκάροντας» αυτόματα τις εμφανίσεις σου. Μη μείνεις, λοιπόν, μόνο στις κλασικές γήινες αποχρώσεις και τόλμησε να αποκτήσεις μια (γιατί όχι;) κίτρινη ή κόκκινη. Να θυμάσαι ότι η φετινή σεζόν είναι ακόμα μία χρονιά που έχει αφήσει πολύ χώρο στην καμπαρντίνα και οι fashionistas το έχουν εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο.

καμπαρντίνα γαλάζια

ΒΑΒΥ BLUE SHADES

Μη σου φαίνεται παράδοξο να φορέσεις μια καμπαρντίνα σε γαλάζιο χρώμα. Μπορείς να τη συνδυάσεις με jean, με μαύρα παντελόνια, ακόμα και με τις φόρμες σου. Αν πάρεις μία loose με μεγάλα πέτα και πτυχώσεις στους ώμους, που λειτουργούν σαν κόσμημα, θα προσθέσεις έξτρα πόντους στυλ στο look. Το μυστικό κρύβεται στο ύφασμα, που πρέπει να είναι καλό, για να έχει η καμπαρντίνα την εφαρμογή αλλά και το stylish αποτέλεσμα που επιθυμείς.

METALLIC BOOTS

Οι ασημί και μπρονζέ μεταλλικές υφές στα παπούτσια ταιριάζουν πολύ στο γαλάζιο χρώμα. Φόρεσε, λοιπόν, ένα ζευγάρι metallic ankle boots, φροντίζοντας να φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, για ένα chic αισθητικό αποτέλεσμα. Να θυμάσαι ότι το συγκεκριμένο πανωφόρι συνδυάζεται και με λευκά μποτάκια, για ένα updated street style.

baby blue trench coat street style

ΤΥΠΟΥ CHANEL ΤΣΑΝΤΑ

To γαλάζιο χρώμα της καμπαρντίνας λειτουργεί σαν... μπεζ. Αυτό σημαίνει πως το outfit είναι «ήσυχο», κάτι που σου δίνει το περιθώριο να παίξεις με τα αξεσουάρ. Είτε αυτό έχει να κάνει με τα κοσμήματα είτε με την τσάντα. Και στις δύο περιπτώσεις επίλεξε στυλάτα κομμάτια, που θα κάνουν τη διαφορά.

ΟN THE TOP

Δώσε βάση στο top, επιλέγοντας ένα T-shirt με μήνυμα ή λογότυπο, που θα κάνει δυνατό κοντράστ με την καμπαρντίνα σου. Μπορείς επίσης να κάνεις ένα εντυπωσιακό color blocking, φορώντας ένα μπλουζάκι σε φωτεινό χρώμα - γιατί όχι κίτρινο, που είναι και το χρώμα της χρονιάς.

lady Gaga baby blue καμπαρντίνα

STYLISH TIPS

  • Φόρεσέ την ακόμα και το βράδυ, με το maxi φόρεμά σου.
  • Κάνε layering με το αγαπημένο σου blazer.
  • Για ένα εύκολο outfit, ταίριαξε το jean σου με μια μαρινιέρα ή ένα λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε με την καμπαρντίνα.
  • Συνδύασε διάφορα prints μεταξύ τους, επιλέγοντας ως πανωφόρι τη γαλάζια καμπαρντίνα.

Το κομμάτι που θα χρειαστείς

καμπαρντίνα γαλάζια

Γαλάζια καμπαρντίνα, €39,99, Stradivarius