Lace up pants: Το νέο trend που θα μας ακολουθεί μέχρι το φθινόπωρο

Τα παντελόνια με κορδόνια έρχονται από τα 00s για να μείνουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lace up pants: Το νέο trend που θα μας ακολουθεί μέχρι το φθινόπωρο

Σου φαίνεται λίγο κιτς; Ίσως κατιτίς σέξι επιπλέον; Δυσκολεύεσαι να το φανταστείς πάνω σου; Νομίζεις πως είναι άβολο; Το θεωρείς ξεπερασμένο; Η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι απλή: "Καλά θα κάνεις να δεις το lace up pants με άλλο μάτι, αφού αποτελεί βασική τάση που θα βλέπουμε μέχρι το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα.

Το περίφημο lace-up pants είναι ένα παντελόνι που μας έρχεται από τα 00s και πρόκειται στην ουσία για ένα κομμάτι που δεν έχει κουμπιά ή φερμουάρ αλλά δένει στη μέση με κορδόνια. Επιπλέον, στην πιο extreme μορφή του, έχει κορδόνια σε όλο το μήκος από τα μπατζάκια αλλά και στα πλαϊνά ή ψηλά στη μέση, πάνω από τα οπίσθια.

ροζ παντελόνι Dua Lipa

Από τις πρώτες που φόρεσε την εν λόγω τάση (δες εδώ τις τάσεις S/S2021) ήταν η Kim Kardashian, που μάλιστα ανέδειξε με τον τρόπο αυτό στο έπακρο τις juicy καμπύλες της. Από εκεί και πέρα έχουμε δει να το φοράνε πολλές celebrities αλλά και κοπέλες στο street style.

μαύρο παντελόνι Kendall Jenner

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε την πολυαγαπημένη Dua Lipa να φοράει ένα δερμάτινο σε φούξια χρώμα, κάνοντας ένα ιδιαίτερο color blocking (δες εδώ τους κανόνες για να το πετύχεις σωστά) με πράσινο, που επίσης είναι από τα hot color trends της σεζόν.

Πώς θα το φορέσεις

  • Aποτελεί άριστη επιλογή για να δημιουργήσεις ένα boho look, ειδικά εάν αποκτήσεις ένα υφασμάτινο με καμπάνα και μοτίβα-λαχούρια ή λουλούδια.
  • Προτίμησε ένα ψηλόμεσο, που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σου, εκτός εάν διαθέτεις καλές αναλογίες και μπορείς να φορέσεις ένα low waist, όπως η Kendall Jenner του Οίκου Chloe.

κόκκινο lace up pants

  • Από το φθινόπωρο και μετά η καλύτερη επιλογή είναι ένα δερμάτινο κομμάτι, που θα βγάλει και τον σέξι χαρακτήρα του παντελονιού αλλά και το ροκ ύφος που ενδεχομένως προτιμάς στο στυλ σου.
  • Τώρα το καλοκαίρι μπορείς να διαλέξεις ένα wide pants που θα δένει στην περιοχή της κοιλιάς με κορδόνια. Φρόντισε να είναι σε ένα από τα hot χρώματα ή μοτίβα, όπως για παράδειγμα, ριγέ ή εμπριμέ.

Kim Kardashian street style