To sexy & trendy μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που φοριέται και σαν τοπ

Θα σου λύσει τα χέρια στις διακοπές και σου βρήκαμε πού θα το αγοράσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To sexy & trendy μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που φοριέται και σαν τοπ

Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στην τηλεόραση και αυτό είναι βέβαια απόλυτα φυσικό, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξε για χρόνια (και συνεχίζει) μοντέλο. Με ιδανικές αναλογίες, η καλύτερη εποχή για εκείνη είναι το καλοκαίρι, που φορά δροσερά φορέματα (δες εδώ μια εμφάνισή της με ένα ροζ girly κομμάτι) αλλά και τα αγαπημένα της μαγιό, όλα εμπνευσμένα από τις τάσεις της σεζόν.

Η παρουσιάστρια του "Pop up" στον Alpha μόλις ανέβει η θερμοκρασία φροντίζει να... ανεβάσει και τη δική μας, με τις σούπερ stylish εμφανίσεις της με μαγιό. Είτε βρεθεί στην παραλία είτε στον κήπο του σπιτιού της, θέλει να... λάβει τις ευεργετικές ακτίνες του ήλιου και να απολαύσει σούπερ καλοκαιρινές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά της.

Hλιάνα με neon Μαγιό

Στην τελευταία της εμφάνιση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, την είδαμε να φοράει ένα neon πράσινο μαγιό με φαρδύ σλιπ και σούπερ sexy top, το οποίο έχει cut-outs στο στήθος, αφήνοντας έτσι αρκετά στη φαντασία μας και δηλώνοντας η ίδια και με το παραπάνω την έξτρα θηλυκότητα και κομψότητα που διαθέτει.

Το πρωί στη θάλασσα και μετά βόλτα στην πόλη

Έχω πει πολλές φορές πως τώρα το καλοκαίρι όλες μας θέλουμε βολικά και άνετα κομμάτια, που θα μπορούμε να τα φορέσουμε όλες τις ώρες στις διακοπές μας, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλήσουμε μαζί μας όλη την ντουλάπα μας! Η Ηλιάνα μάς δείχνει λοιπόν πως με αυτή την έξυπνη επιλογή μαγιό, μπορεί στη συνέχεια να φορέσει από πάνω το τζιν παντελόνι της (δες τα trends από την Bershka) και να βγει βόλτα στην πόλη, δημιουργώντας ένα casual outfit, που είναι και sexy και στυλάτο.

Ηλιάνα με τοπ και παντελόνι

Συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι σανδάλια και layering με κολιέ στον λαιμό και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις για άλλη μία φορά τα πλήθη. Δες πού θα βρεις το μαγιό της Ηλιάνας και τρέξε να προλάβεις...

neon top μπικίνι

Top από μπικίνι, Calzedonia, €20, calzedonia.com

σλιπ από μαγιό neon

Σλιπ από μπικίνι, Calzedonia, €10, calzedonia.com