H μαύρη ολόσωμη φόρμα αντικαθιστά επάξια το LBD!

Είναι σέξι και μπορείς να τη συνδυάσεις με πολλά πανωφόρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H μαύρη ολόσωμη φόρμα αντικαθιστά επάξια το LBD!

Είναι από τα κομμάτια που οι σχεδιαστές εντάσσουν κάθε χρόνο (μαζί με τις τάσεις της σεζόν) στις συλλογές τους, προσθέτοντας κάθε φορά και μια μοντέρνα πινελιά. Το street style τις λατρεύει και οι fashionistas ανά τον κόσμο δεν σταματούν να... ορκίζονται στυλιστικά στο όνομά τους. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν το must-have item κάθε εποχής, ενώ φέτος ένα μαύρο κομμάτι φαίνεται πως θα αντικαταστήσει επάξια το μικρό μαύρο φόρεμα.

δερμάτινη φόρμα

Το jumpsuit (αγγλιστί) μπορεί να φαίνεται ευκολοφόρετο ρούχο, ωστόσο δεν είναι. Το κάθε κομμάτι δημιουργείται για να ταιριάζει και σε μία σιλουέτα. Σε γενικές γραμμές κολακεύει τις ψηλόλιγνες κοπέλες αν και με μερικά τρικ μπορείς να κάνεις απόλυτα δικό σου το stylish αυτό ρούχο της νέας σεζόν! Ειδικά ένα εφαρμοστό κομμάτι χρειάζεται προσοχή όταν το φορέσεις, φροντίζοντας να μην τονίζει τις ατέλειές σου και καλύπτοντας τυχόν επιπλέον κιλάκια με ένα λεπτό πανωφόρι.

μαύρο jumpsuit

Κομμάτι... πασπαρτού

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ευέλικτο ρούχο που θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί αν συνδυαστεί σωστά ανάλογα με το στυλ και το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου. Μάλιστα, ανήκει στην κατηγορία των κομματιών που μπορούν να αναβαθμιστούν και να φαίνονται ακριβά, αν ξέρεις φυσικά τους κανόνες!

φόρμα ολόσωμη με ζώνη

Επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χαρίσουν ένα casual αλλά και ένα πιο επίσημο αποτέλεσμα χωρίς να το πολυσκεφτείς, αλλάζοντας απλώς παπούτσια (δες τα trendy της σεζόν) και αξεσουάρ (τα καλύτερα της σεζόν είναι εδώ). Και το σημαντικότερο, αποτελούν μια γρήγορη επιλογή για εκείνες τις στιγμές που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς ένα ολοκληρωμένο look και δυσκολεύεσαι πώς θα σετάρεις τι!

Το jumpsuit είναι το νέο LBD

Σκέψου ένα κομψό στενό μαύρο φόρεμα που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και το φοράμε διαφορετικά συνδυασμένο σε διάφορες και διαφορετικές περιστάσεις. Ταιριάζει με flats αλλά και με ψηλοτάκουνα το βράδυ, ενώ με πολύχρωμα πανωφόρια ή σακάκια αλλάζει εντελώς όψη.

ολόσωμη φόρμα με ντεκολτέ

Στο ίδιο μήκος κύματος λειτουργούν και τα αξεσουάρ, αφού με πέρλες ή μενταγιόν (δες εδώ τις τάσεις στα κοσμήματα του φθινοπώρου) θα το μεταμορφώσεις. Τα ίδια ακριβώς μπορείς να κάνεις και με ένα μαύρο jumpsuit, με το πλεονέκτημα που το συνοδεύει να είναι σημαντικό σε σχέση με το φόρεμα. Ποιο είναι αυτό;

ολόσωμη μαύρη φόρμα

Είναι πολύ πιο βολικό και άνετο, για να μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα, οπότε μπορείς να το φορέσεις και σε εκδρομή, ταξίδι, συναυλία κ.ο.κ. Δεν θα σκεφτείς στιγμή πώς θα καθίσεις ή πώς θα κινηθείς, ενώ δημιουργεί εύκολα από casual και sporty μέχρι glam και πιο θηλυκά σύνολα. Πάρε ιδέες, λοιπόν, από το street style και μπες στο πνεύμα...