H Κατερίνα Καινούργιου απογειώνει την Νο1 τάση της σεζόν!

Πώς θα φορέσεις κι εσύ το twin set σαν... ειδικός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Κατερίνα Καινούργιου απογειώνει την Νο1 τάση της σεζόν!

Εδώ και χρόνια -γιατί η μόδα κάνει κύκλους, και αυτό είναι το spicy στοιχείο της- οι κομψές γυναίκες ανά τον κόσμο συνήθιζαν να σετάρουν το top με το bottom τους, δημιουργώντας ένα safe αποτέλεσμα στο look τους που ήταν και άκρως στυλάτο. Αυτή είναι, λοιπόν, και σήμερα η λογική των co-ords (από το αγγλικό "co-ordinate" που σημαίνει "συνδυάζω") ή αλλιώς twin sets και ελληνιστί "σετ ρούχων": Να φορέσεις κάτι κομψό και στυλάτο χωρίς να προβληματιστείς καθόλου.

καινούργιου στυλ

Με μόνο μία κίνηση θα είσαι καλοντυμένη και φυσικά to-the-point. Συνήθως τα σετάκια κυκλοφορούν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα (δες εδώ τις τάσεις S/S2022), αποτελούμενα από ένα top και φούστα, παντελόνι ή σορτς. Τα μπλουζάκια μάλιστα μπορεί να είναι midriff ή crop cut-out ή bralette, προκειμένου να αναδειχτούν καλύτερα και τα κάτω μέρη του συνόλου.

Ένα πολυχρηστικό outfit

Ο λόγος που η τάση των co-ord είναι τόσο ελκυστική ανά τους αιώνες και σχεδιαστές και influencers τα λατρεύουν είναι η πολυχρηστικότητά τους. Είναι ένα outfit ιδιαίτερα δημοφιλές για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι δροσερό και φοριέται εύκολα από την παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό.

καινούργιου co-ord

Μάλιστα στα συν του μπορείς να προσθέσεις το γεγονός ότι μπορείς να απομονώσεις κάθε κομμάτι και να το φορέσεις με διαφορετικά ρούχα από την ντουλάπα σου, δημιουργώντας άπειρες εμφανίσεις. Πέρα από αυτό η ευκολία που προσφέρει είναι μεγάλη, αφού δεν χρειάζεται να σκαρφιστείς συνδυασμούς, ενώ θα ολοκληρώσεις μια μοδάτη εμφάνιση με αξεσουάρ και παπούτσια.

καινούργιου twin set

Τι είναι στη μόδα φέτος

Φέτος το καλοκαίρι τσέκαρε τι πρέπει να αποκτήσεις από συνολάκια, για να βγάλεις τη σεζόν με το... κεφάλι ψηλά αλλά και χωρίς να... φουλάρεις τη βαλίτσα των διακοπών σου!

  • Μεγάλα εμπριμέ μοτίβα και εξωτικά prints σε κοστούμια.
  • Φωτεινά χρώματα & παστέλ συνδυασμοί.
  • Μονοχρωμίες με κοριτσίστικα καρό ή ριγέ.
  • Tie-dye denim σε σορτς και top.
  • Λινό playsuit με cut-outs στην κοιλιά ή την πλάτη.
  • Μάξι boho φούστα με αντίστοιχο crop top.

καινούργιου φλοράλ σετ

Πέρα από όλα η ευκολία που προσφέρει είναι μεγάλη, ενώ θα ολοκληρώσεις μια μοδάτη εμφάνιση με αξεσουάρ και παπούτσια. Πάρε ιδέες από τις εμφανίσεις της Κατερίνας και βγες στους δρόμους της πόλης ως άλλη... fashion influencer!