5 τάσεις του 2024 που θα κάνουν το αγαπημένο σου τζιν να δείχνει πολύ φρέσκο

Μαζί με το νέο έτος έρχονται και τα trends

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπάμε όλοι αυτό είναι η εμφάνιση των νέων τάσεων. Και από όσο μπορώ να πω, το 2024 δεν πρόκειται να απογοητεύσει καμία. Τα καλά νέα είναι ότι πολλά από τα trends που φαίνεται ότι θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες αφορούν στην πραγματικότητα basic κομμάτια που όλες έχουμε στην capsule γκαρνταρόμπα μας.

Με άλλα λόγια μιλάμε για κλασικά, ευέλικτα ρούχα που θα μας χαρίσουν επιπλέον πόντους στυλ και κομψότητας. Επειδή, λοιπόν, οι περισσότερες φοράμε τζιν σχεδόν κάθε μέρα (δες τα 8 κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) θέλουμε διαρκώς να έχουμε έμπνευση για το πώς θα συνδυάσουμε τα ρούχα μας με το πολυαγαπημένο (και πολυφορεμένο) αυτό κομμάτι και οι τάσεις του 2024 θα κάνουν ακριβώς αυτό.

Ενώ οι μπαλαρίνες και οι ψηλές μπότες έμοιαζαν να είναι τα κορυφαία στυλ παπουτσιών για την περασμένη σεζόν, το μεσαίο τακούνι επιστρέφει σιγά-σιγά στη μόδα και θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει τη νέα χρονιά - κάτι που είναι φανταστικό για όσες από εμάς θέλουμε λίγο ύψος παραπάνω όταν φοράμε το τζιν μας και φυσικά άνεση μέσα στη μέρα.

Η επένδυση σε διαχρονικά κλασικά παλτό, όπως τα oversized, αλλά και σε ευρύχωρες τσάντες, είναι απαραίτητη για το 2024, και σε συνδυασμό με το τζιν μας θα δημιουργήσουμε μια εκλεπτυσμένη casual εμφάνιση χρήσιμη για all-day εξόδους.

Δείτε επίσης: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα sneakers για να επενδύσεις τώρα!

Από αξεσουάρ μέχρι κομμάτια για layering, 5 είναι οι βασικές τάσεις που θα μας βοηθήσουν να δούμε τα αγαπημένα μας τζιν με μια πιο φρέσκια ματιά.

5 τάσεις του 2024 για να ανανεώσεις το τζιν παντελόνι σου

Γοβάκια με μεσαίο τακούνι

Τα πιο μοδάτα παπούτσια του 2024 θα έχουν μεσαίο τακούνι. Είτε μιλάμε για μπότες είτε για γοβάκια, αυτό το ύψος προσφέρει την τέλεια εικόνα ενώ εξακολουθεί να φοριέται ασταμάτητα.

Μακριά παλτό

Για τα παλτό του 2024, ο κανόνας είναι ένας: όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Ένα μάξι κομμάτι προσθέτει μια δραματική πινελιά ακόμα και στο πιο minimal look. Αξίζει να επενδύσεις σε ένα κλασικό χρώμα, που θα το φοράς για χρόνια.

Πλεκτό πουλόβερ

Τα πλεκτά και τα τζιν είναι πάντα το τέλειο combo, με το 2024 να προτιμά μοδάτα κομμάτια με κλασικές χοντρές πλεξίδες ή ρίγες Breton.

Δείτε επίσης: Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες faux γούνες για να σε κρατήσουν ζεστή τον χειμώνα

Μεγάλη tote bag

Ξέχασε για λίγο την ομορφιά μιας mini bag και απόλαυσε την άνεση και το στυλ μιας άνετης τσάντας, που χωράει πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα.

Cardigan

H ζακέτα που κουμπώνει μπροστά αποτελεί το ιδανικό τοπ για το τζιν σου και φοριέται το ίδιο κομψά με πουκάμισο ή T-shirt. Αποτέλεσμα; Μια στυλάτη εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.