Mob wife trend: Η πραγματικά μεγάλη τάση του 2024 - Και πώς θα την υιοθετήσεις

Ντύσου "γυναίκα του μαφιόζου" με τα σωστά κομμάτια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αισθητική της γυναίκας... του μαφιόζου είναι η πραγματικά μεγάλη τάση του 2024, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς με τη... μαφία για να την υιοθετήσεις!

Αντίθετα, η τάση αφορά την τόνωση της αυτοπεποίθησης των συζύγων του κλασικού μαφιόζου του Χόλιγουντ - σκεφτείτε την Edie Falco ή την Drea de Matteo στο "The Sopranos", τη Sharon Stone στο "Casino" ή τη Lorraine Bracco στο "Goodfellas" - και μαζί με αυτό, το "πλουμιστό" και συχνά παρακμιακό στυλ τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να την υιοθετήσεις, καθώς κινδυνεύεις να φανείς υπερβολική έως και κιτς. Έτσι στη συνέχεια θα δεις πώς θα προσεγγίσεις στοχευμένα το mob wife trend, μέσα από κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να την προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ χωρίς υπερβολές.

Ποια είναι η αισθητική mob wife

Η εμφάνιση του εν λόγω trend δηλώνει ξεκάθαρα τον μαξιμαλισμό σε όλο του το μεγαλείο. Φανταχτερά και μεγαλοπρεπή κομμάτια, υπερβολικές σιλουέτες, γούνες, μεγάλα σκουλαρίκια και έντονα prints και χρώματα, για να τραβήξεις την προσοχή στον εαυτό σου και στον υποτιθέμενο πλούτο σου - κάνοντας μια προσπάθεια να σε... δουν! Αυτή είναι η φιλοσοφία της mod wife, που εσύ θα προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου με πιο ήσυχο τρόπο.

Το σημείο εκκίνησης είναι συνήθως ένα απλό ολόμαυρο ντύσιμο, που στη συνέχεια στολίζεται με εντυπωσιακά statement κομμάτια όπως bold παλτό, μεγάλα κοσμήματα, ψηλές χρωματιστές μπότες και αξεσουάρ με έντονα διακοσμητικά στοιχεία.

Και επειδή η τάση εμπνέεται από χαρακτήρες του παρελθόντος, το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι μπορεί ήδη να έχεις κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το ιδανικό look mob wife.

Πώς θα υιοθετήσεις την τάση mob wife του 2024

Έχεις μεγάλα γυαλιά ηλίου; Έχεις κάποιου είδους χρυσά σκουλαρίκια κρίκους; Έχεις μια vintage γούνα και κόκκινο κραγιόν; Ψηλοτάκουνες γόβες και χρυσαφί κολιέ; Δεν θα τα βάλεις μεμονωμένα αλλά όλα μαζί - αυτή είναι η τάση mob wife του 2024.

Αν θέλεις λοιπόν να υιοθετήσεις την αισθητική, δες στη συνέχεια τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις mod wife outfits.

Πανωφόρια

μπουφάν λεοπάρ

Faux γούνα, €112,50, Forel

μακριά γούνα

Μακριά γούνα, €1.400, Toteme

Tops

μπλουζάκι κοντό

Με κοψίματα, €265, Versace

λευκό πουκάμισο

Λευκό πουκάμισο, €32, Icon World

Bottoms

κολάν με φτερά

Κολάν με φτερά, €86, Rinascimento

φούστα στενή

Φούστα, €7,99, Celestino

One piece

φόρεμα παγέτες

Με παγέτες, €133, CKontova

λεοπάρ φόρμα

Jumpsuit, €366, Diane Von Furstenberg

Παπούτσια

λεοπάρ μπότες

Μποτάκια, €24,99, Tsoukalas

γόβες με πέρλες

Γόβες με αγκράφα, €19,99, Issue

Αξεσουάρ

κρίκοι

Κρίκοι, €230, Swarovski

γάντια με γούνα

Γάντια, €10,80, Modissimo

τσάντα ρετρό

Τσάντα, €43,48, Temu