Γιατί όλες φοράνε αυτό το αξεσουάρ τώρα στο street style; - Βάζει την πιο trendy πινελιά σε ένα σύνολο

7 στυλάτοι τρόποι για να το βάλεις κι εσύ ASAP!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είπαμε η μόδα δεν είναι μόνο θέμα ρούχων, τα αξεσουάρ είναι αυτά που βάζουν την τελική και πιο μοδάτη πινελιά σε ένα look, για να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί μέσα στον χρόνο. Και τώρα όλα τα κορίτσια της μόδας στο Instagram φοράνε αυτό το trendy αξεσουάρ, που έχει γεμίσει τα προφίλ των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Οι κόκκινες κάλτσες εξακολουθούν να κυριαρχούν στη μόδα του 2024 ή θα πρέπει να τις καταχωνιάσουμε στο συρτάρι μας; Όχι μόνο θα συνεχίσουν να μας κλείνουν... πονηρά το μάτι, αλλά έχουν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας όσο ποτέ άλλοτε - και θα συνεχίσουν να τα έχουν μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες.

Αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν είναι απλώς ένα "θαύμα" μιας σεζόν. Κατάφεραν να παραμείνουν στο προσκήνιο και το 2024 εξακολουθούν να είναι το πιο trendy αξεσουάρ που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς με τίποτα - η αλήθεια είναι πως άμα το φορέσεις μια φορά θα σου γίνει εθισμός, όπως το κόκκινο χρώμα!

Το trendy αξεσουάρ που θα βάλει την πιο trendy πινελιά σε ένα look

Οι κόκκινες κάλτσες κατάφεραν να απελευθερωθούν από τα... δεσμά των Χριστουγέννων και να επαναπροσδιοριστούν ως βασική τάση όλο τον χρόνο - μαζί με το κόκκινο καλσόν επίσης. Τις βλέπουμε να κάνουν... πασαρέλα στους δρόμους του κόσμου, με την Alexa Chung να τις φοράει στη ρετρό εκδοχή τους,

ενώ η Hailey Bieber τις προτιμά με πιο ρομαντικό στυλ.

Τα κορίτσια στο street style τις αναδεικνύουν με κάθε τρόπο στα πόδια τους και εμείς παίρνουμε ιδέες για να τις φορέσουμε με 7 στυλάτους τρόπους. Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις και διάλεξε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου.

7 στυλάτοι τρόποι για να φορέσεις τις κόκκινες κάλτσες

Με αθλητικά

Tip: Προτίμησε λευκά ή ασπρόμαυρα sneakers για να κάνεις αντίθεση και φόρεσέ τες με διπλωμένο το ρεβέρ στο παντελόνι σου, για να φανούν.

Με κόκκινο πουλόβερ

Tip: Ακολούθησε τη Mirroring method, δηλαδή φόρεσε αξεσουάρ σε παρόμοιους τόνους με τα ρούχα σου, για μια στοχευμένη εμφάνιση.

Με Ugg μπότες

Tip: Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και στυλ, που θα σε χρίσει ως την trendsetter του casual chic στυλ. Με καφέ τόνους είναι η καλύτερη πρόταση.

Με πέδιλα

Tip: Θα αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με τον πιο στοχευμένο τρόπο. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε ίδιο χρώμα, για να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση - να μακρύνεις και τα πόδια σου.

Με τζιν

Tip: Οι κάλτσες αλλάζουν το... παιχνίδι και μεταμορφώνουν το τζιν παντελόνι σε... καμβά του στυλ. Προτίμησε crop ή γύρισε τα ρεβέρ για να φανούν οι κάλτσες.

Με Mary Janes

Tip: Το πιο στοχευμένο combo της σεζόν, αφού είναι ο απόλυτος ορισμός του ρετρό στυλ. Μπορείς να επιλέξεις και γοβάκια στο ίδιο χρώμα με τις κάλτσες, εάν είσαι τολμηρή.

Με loafers

Tip: Για ένα σοφιστικέ και preppy στυλ, προτίμησε να αναδείξεις τις κάλτσες επιλέγοντας μονοχρωμία στο σύνολό σου. Και το γκρι κάνει όλη τη δουλειά!